Sturza: Ticălos și dezgustător. Filip repetă greșelea lui Leancă

Colaj foto

Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Ion Sturza, susține că asumarea răspunderii de către Guvernul Filip pentru trecerea la datorie de stat pe 25 de ani a „miliardului” furat nu este legal și nici constituțional. Sturza califică acțiunile Guvernului Filip ca fiind „ticăloase și dezgustătoare”. Despre aceasta a scris omul de afaceri într-o postare pe pagina sa de facebook.

„Asumarea răspunderii de către Guvernul Filip pentru trecerea la datorie de stat pe 25 de ani a „miliardului” furat este o lașitate! Nu este legal și constituțional! O așa decizie poate să ia doar Parlamentul. Domnului Filip repetă greșeala lui Leancă și va intra în istorie ca cel care a înrobit moldovenii pe zeci de ani. Să iasă „aliansul” – Candu, Ghimpu & Co și să recunoască: am furat și voi, proștilor, veți plăti. Aș respecta decizia lor”, a notat Sturza.

În același context, Sturza spune că în aceste condiții Parlamentul trebuie să plece benevol. „Dar ce are Guvernul, născut prin fraudă, în miez de noapte, cu legitimitate zero, cu așa ceva?! Și nu speculați cu FMI! A fost o decizie a guvernării moldovenilor de a pune consecințele furtului pe oameni și a ascunde impactul dezastruos al hoției instituționalizate! În aceste condiții, Parlamentul, laș și ticălos, trebuie să plece benevol. Nu mai e bun de nimic! La gunoi!”, a conchis sursa.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente