(VIDEO) Diego Alves a doborât recordul de cele mai multe penalty-uri apărate în La Liga

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Cu o singură victorie în primele 5 etape, Valencia s-a văzut condusă cu 1-0 în deplasarea de la Leganes după golul lui Szymanowski din minutul 21.

Campion european cu Portugalia, Nani a marcat primul său gol în tricoul Valenciei în minutul 34 după o fază la care gazdele au solicitat fault la portarul Serantes. Cu interimarul Voro pe bancă, Valencia a făcut 2-1 la 7 minute după pauză prin Mario Suarez.

Szymanowski putea face dubla în minutul 54, însă lovitura de cap a ocolit poarta lui Diego Alves. Peste alte 7 minute, acelaşi Szymanowski a ratat şi o lovitură de la 11 metri, acordată după un fault al portarului Alves asupra lui Alberto.

Fundaşul stânga Jose Gaya putea face 3-1 pentru Valencia la ultima ocazie a partidei, în minutul 68, însă şutul s-a dus pe lângă poarta lui Serantes.

Leganes pierde cu 2-1 şi rămâne fără nicio victorie în istorie pe teren propriu în La Liga, în timp ce Valencia ajunge la 6 puncte în 6 etape, dar urcă peste linia retrogradării.

Deși a provocat penalty-ul după o oră de joc în confruntarea cu Leganes, Diego Alves s-a dovedit imbatabil la lovitura de la punctul cu var a lui Szymanowski. Cu această paradă, goalkeeperul de 31 de ani l-a devansat pe Andoni Zubizarreta care deținea recordul penalty-urilor apărate în Primera Division. Diego Alves este la al 17-lea penalty apărat în Primera Division.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...