Fiscul din România vrea să înființeze un magazin online pentru vânzarea produselor confiscate

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) intenționează să înființeze un magazin online pentru vânzarea produselor confiscate, a anunțat, vineri, președintele instituției române, Dragoș Doroș, scrie agerpres.ro.

El a precizat că acesta va funcționa ca orice alt magazin online, însă produsele vor putea fi și licitate.

„Pentru anumite produse, prețurile vor fi fixe, dar pentru altele prețul se va stabili prin licitație”, a explicat Doroș.

În prezent, Agenția Națională de Administrare Fiscală vinde, în magazinele sale din țară, produse diverse, de la camere video, care pot fi achiziționate cu 4.400 lei bucata, până la chiloți pentru care prețul este 3 lei/bucată, conform datelor instituției.

În București, la magazinul din strada Măriuca, Fiscul vinde bunuri confiscate în vederea valorificării acestora. În magazin se găsesc cercei, brățări sau lanțuri de argint și aur cu prețuri ce ajung până la 100 de lei, dar și produse alimentare precum arahide în ciocolată cu 5 lei și gumă de mestecat cu 8 bani bucata.

De asemenea, se mai vând teniși cu 4 lei bucata, pălării cu 2,5 lei, tricouri cu 5 lei, bluze cu 5 lei, fuste de damă cu 6 lei, foen de păr cu 1,95 lei bucata și bibelouri la același preț.

Conform reprezentanților instituției, când sunt stocuri mari de produse, acestea se vând la cantitate, iar pentru aceasta se organizează licitație.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...