Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Primarul Dorin Chirtoacă a participat la acțiunile de salubrizare în cadrul proiectului „Hai Moldova"

   2855

Primarul general al capitalei, Dorin Chirtoacă a participat astăzi la acțiunile de salubrizare, în cadrul proiectului Ziua Curățeniei „Hai, Moldova!". Acţiunea care presupune curăţenie în toată ţara într-o singură zi este la cea de-a III-a ediţie și s-a desfășurat, pentru prima dată, concomitent în Republica Moldova şi în România.

Edilul capitalei a participat la acțiunile de salubrizare alături de angajaţi ai primăriei şi voluntari în Parcul „Valea Morilor", în punctul de selectare a deşeurilor de la intersecţia străzilor Drumul Viilor şi Academiei (cartierul Telecentru).

Dorin Chirtoacă a apreciat importanța acestei campanii, care poate deveni o tradiție pentru municipiul Chișinău, menţionând că în urma proiectului vor fi curăţate parcurile şi zonele mai problematice, acolo unde serviciile de profil nu reuşesc să menţină curăţenia la nivelul necesar.

În total, pe parcursul zilei de astăzi, circa 3500 de voluntari din Chişinău s-au implicat în acţiunile de salubrizare a teritoriului în 15 locații, la nivelul municipiului, fiind colectați circa 8000 de saci cu gunoi.

În anexă, găsiţi harta locurilor unde au fost organizate acţiuni de curăţenie.

https://haimold.maps.arcgis.com/apps/MapSeries/index.html?appid=9041bf2af8d3426d91a3a579427b2254

        

Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău