(video) TPPEM: Tinerii mai au la dispoziție o săptămână pentru a-și alege secția de votare din Chișinău

tppem

Tinerii Partidului Popular European din Moldova au realizat un spot video prin care explică cum pot vota în Chișinău tinerii fără viză de reședință în capitala Moldovei în ziua alegrilor prezideniale din 30 octombrie 2016.

Secretarul General al TPPEM, Gabriela Onofriciuc, a menționat că acest video a fost realizat cu scopul de a explica într-o manieră foarte simplă procedura care trebuie să fie întreprinsă de tinerii pentru a nu fi nevoiți să meargă acasă la votare.

„Am decis să facem acest video după ce mai mulți tineri admiși în acest an la studii în Chișinău s-au adresat cu această întrebare. Întrucât tinerii mai au la dispoziție doar o săptămână pentru a-și alege secția de votare din Chișinău în sectorul unde le este comod, îndemnăm tinerii să ne contacteze dacă au nevoie de explicații suplimentare. Sperăm să ajutăm câți mai mulți tineri,” a declarat Secretarul General TPPEM.

Conform regulamentului Comisiei Electorale Centrale procedura schimbării secției de vot este valabilă până la data de 29 septembrie curent. Pentru detalii suplimentare puteți contacta echipa TPPEM pe pagina oficială de facebook și la nr. de mobil 060 683 308.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente