10:00:24 29.03.2024
Stiri

Silvia Radu a ajuns la Taraclia: „Le-am ascultat întrebările și preocupările oamenilor și am constatat că ne dorim același lucru”

Partide/Comunicate 22.09.2016 12:01 Vizualizări823 Autor: Ziarul National
Silvia Radu a ajuns la Taraclia: „Le-am ascultat întrebările și preocupările oamenilor și am constatat că ne dorim același lucru”


Candidatul independent pentru funcția de șef al statului, Silvia Radu, continuă procesul de colectare a semnăturilor pentru a fi inclusă în cursa electorală din 30 octombrie. Acesta a ajuns și în raionul Taraclia, acolo unde a avut mai multe întâlniri cu cetățenii.

„Am vizitat raionul Taraclia, unde m-am întâlnit cu reprezentanți ai etniilor bulgare și rome. Le-am prezentat punctele mele de vedere asupra a ceea ce ar urma să facem mai departe. Le-am ascultat întrebările și preocupările și am constatat că ne dorim același lucru: să punem cu toții umărul la dezvoltarea țării noastre, începând cu președintele țării”, a scris Radu pe pagina sa de facebook.

Potrivit candidatei, oamenii cred că statul trebuie să aibă menirea de a limpezi lucrurile, să-i ajute să-și desfășoare activitatea, nu să le pună bețe în roate.

„Am fost impresionată de munca acestor oameni și de interesul lor pentru mersul de mai departe al țării noastre. În centrul raional Taraclia un grup de entuziaști au creat și întrețin un teatru, pe care îl dezvoltă cu resurse mici. Putem găsi soluții pentru a-i sprijini pe acești oameni. Spiritul cultural din societatea noastră este extrem de important, pentru că ne ajută să ne înțelegem și să ne facem viața plăcută și frumoasă”, a conchis sursa citată.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md