(VIDEO) Surpriză mare în Spania: Real Madrid pierde primele puncte cu Villareal

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Real Madrid n-a mai continuat parcursul fără cusur de până acum din La Liga, pentru că nu a fost capabilă să se impună, pe propriul teren, în fața celor de la Villarreal, pierzând primele puncte în acest sezon.

Așezați bine în teren de către Fran Escriba, reprezentanții „submarinului galben” au evoluat fără teama în fața unui adversar care a avut destul absențe, dar a avut în atac temutul trident BBC, Bale, Benzema, Cristiano Ronaldo.

„Galacticii” au pus presiune încă din primul minut, dar fără a pune clar în pericol poarta lui Asenjo. Oaspeții au stat bine în apărare, însă nu au ezitat să atace atunci când au avut culoare. Așa s-a întâmplat și la ultima fază din prima repriză, atunci când Trigueros a șutat la poarta lui Casilla, dar s-a opus Sergio Ramos cu mâna. Dacă la meciul cu Espanyol, din etapa trecută, a fost iertat, de data aceasta căpitanul Realului a fost sancționat cu un cartonaș galben iar echipa sa cu o lovitură de la 11 metri.

Bruno Soriano, extrem de lucid, a marcat în stil de mare campion, astfel că la pauză fanii de pe „Bernabeu” aveau mari emoții. Acestea au fost însă spulberate rapid în startul părții a doua, atunci când Sergio Ramos și-a luat revanșa și a egalat cu o impecabilă lovitură de cap. Era minutul 48 și 1-1 pe tabelă, astfel că Zidane era optimist că până la final elevii săi vpr rezolva și această ecuație.

Din acel moment, Ronaldo și colegii săi au luat cu asalt poarta lui Asenjo, dar nu au reușit să mai înscrie niciun gol, astfel că Real s-a văzut la final în fața primului semieșec din acest sezon.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...