Ce avere au de împărțit actorii Angelina Jolie și Brad Pitt

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Averea comună a actorilor Angelina Jolie și Brad Pitt, care marți și-au anunțat divorțul, depășește 500 de milioane de dolari, potrivit estimării a diferiți experți financiari citați de mass-media americane.

Angelina Jolie, 41 de ani, i-a cerut divorțul lui Pitt (52) și a solicitat custodia celor șase copii, ceea ce presupune destrămarea unuia dintre cuplurile cele mai populare și mai respectate din lumea spectacolului, nu doar pentru filmele lor, ci și pentru angajamentul lor în diferite activități umanitare, potrivit EFE.

Chiar în ziua anunțării divorțului, revista People a consultat un avocat expert în împărțirea averii celebrităților, Donald David, care a apreciat că averea lui Pitt se ridică la circa 350 de milioane de dolari, iar cea a lui Jolie la 275 de milioane.

La rândul său, avocata specializată în divorțuri Marilyn Chinitz a estimat că averea cumulată a celor doi se cifrează la aproximativ 500 de milioane de dolari. De asemenea, revista Forbes a calculat că Pitt și Jolie au câștigat împreună 555 de milioane de dolari din 2004, an în care a început relația lor după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare la ‘Mr.& Mrs. Smith’.

Elementul-cheie este însă existența sau nu a unui acord prenupțial, având în vedere că cei doi actori au stat împreună zece ani înainte de a se căsători oficial, într-o ceremonie restrânsă în august 2014.

Luând în calcul ipoteza existenței unui contract prenupțial și împărțirea unei averi generate doar în ultimii zece ani, Forbes a estimat că activele comune ale perechii se ridică la 117,5 milioane de dolari, dintre care 76,5 de milioane generate de Pitt.

Cei doi actori trebuie să se pună de acord și asupra adjudecării mai multor proprietăți și bunuri imobiliare ca de exemplu luxoasa reședință și domeniu viticol Chateau Miraval, din sud-estul Franței.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...