Angelina Jolie i-a cerut divorțul lui Brad Pitt după 12 ani de relaţie. Actriţa cere custodia copiilor

Actriţa americană Angelina Jolie a intentat divorţul de Brad Pitt, după 12 ani în care au fost împreună, aceasta solicitând în instanţă custodia celor şase copii ai cuplului, a anunțat portalul de știri despre vedete TMZ, citat marți de AFP.

După informaţiile pe surse se pare că Angelina Jolie a depus deja documentele la tribunal. Jolie ar fi cerut custodia celor şase copii, cu clauză prin care se specifică faptul că Brad Pitt are dreptul legal de a-i vizita.

Actriţa nu cere pensie alimentară. Data separării a fost stabilită de Jolie drept 15 septembrie în actele divorţului, relatează The Guardian.

Conform sursei citate, decizia divorțului nu ar avea nicio legătură cu zvonurile potrivit cărora Brad Pitt ar fi avut o aventură, ci pur și simplu a venit pe fondul neînțelegerilor iscate între cei doi pe marginea felului în care își cresc și își educă copiii. Angelina nu ar fi deloc de acord cu felul cu care soțul ei înțelege să-și crească micuții.

Potrivit AP, divorțul a fost confirmat și de avocatul celor doi actori, iar decizia a fost luată ”pentru binele întregii familii”.

Divorțul celor doi este știrea momentului în presa din lumea întreagă, Angelina și Brad Pitt formând unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea întreagă.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesionişti în “Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith” în anul 2005. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de actriţa Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood “Brangelina”, sunt împreună de peste zece ani şi au şase copii: trei adoptaţi – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.