Curtea de Apel a respins cererea PPDA privind anularea deciziei CEC de înregistrare a lui Marian Lupu

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Magistrații Curții de Apel au respins cererea conducerii Partidului Politic „Platforma Demnitate şi Adevăr” privind anularea deciziei Comisiei Electorale Centrale de înregistrare a candidatului Partidului Democrat, Marian Lupu la alegerile prezidenţiale.

Reprezentantul PPDA, Alexandru Slusari, a apreciat că „justiția este selectivă. Noi vom ataca această decizie la Curtea Supremă de Justiție”.

„Categoric nu suntem de acord. Cu părere de rău justiţia rămâne selectivă. Un concurent electoral poate depune când vrea documentele, poate depune în forma care vrea fără semnătură din partea comisiei şi a candidatului. Tot în aceeaşi zi a fost stabilit, până la procedura de procesare, că Marian Lupu are numărul 1 în lista de vot. Au fost mai multe încălcări care le-am probat azi. Desigur că vom contesta decizia la CSJ”, a declarat Slusari.

PPDA a cerut anularea deciziei Comisiei Electorale Centrale de înregistrare a candidatului Partidului Democrat, Marian Lupu la alegerile din 30 octombrie curent pe motiv că în procesul de colectare a semnăturilor în susținerea acestuia au fost comise abuzuri.

„Ilegalitatea acceptării listelor de subscripție din partea lui Marian Lupu și numeroasele abuzuri comise de Partidul Democrat în procesul de colectare a semnăturilor au fost consemnate şi de raportul independent al Asociaţiei „Promo-Lex”, dar și prin numeroase informații în presă”, se arată într-un comunicat de presă al formațiunii politice.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...