14:41:13 29.03.2024
Stiri

Cine dintre candidații la prezidențiale este considerat „ASUL” lui Plahotniuc: „Pozează în om corect și cinstit, dar duce o viață în LUX”

Partide/Comunicate 18.09.2016 18:27 Vizualizări2628 Autor: Ziarul National
Cine dintre candidații la prezidențiale este considerat „ASUL” lui Plahotniuc:  „Pozează în om corect și cinstit, dar duce o viață în LUX” agora.md


Socialistul Igor Dodon este considerat de Maia Sandu ca fiind unui dintre „așii din mâneca” lui Vlad Plahotniuc pentru alegerile prezidențiale din 30 octombrie. Mai mult, Sandu spune că toți candidații majorității parlamentare, dar și cel al opoziţiei parlamentare „din buzunar”, care s-au înscris în cursa prezidențială, au sarcina să consolideze puterea lui Plahotniuc.

„Astăzi, șeful cel mare şi „coordonatorul” corupților este Plahotniuc. Nu putem permite ca, în continuare, țara să fie subjugată unor interese meschine și egoiste! Unul dintre „aşii din mânecă” ai lui Plahotniuc este Igor Dodon. Acesta, la fel ca Plahotniuc, este un produs al guvernării comuniste, dar astăzi o face pe inocentul. Dodon, care a lucrat doar în instituțiile statului, din salarii mici a reușit să adune averi mari. Să ne spună cum i-a reușit acest lucru. Să explice de unde vin cele 27 de milioane de lei pe care le-a cheltuit anul trecut pentru activități politice”, a scris Sandu pe o rețea de socializare.

Potrivit Maiei Sandu, mesajul lui Dodon către oameni este unul mincinos. „Pe de o parte, pozează în om corect, cinstit, cu grijă față de oamenii nevoiași, iar, pe de altă parte, duce o viață în lux și cheltuiește sume enorme de bani care nu puteau fi adunate din salariu de funcționar public”, a mai scris acesta.

Replica lui Dodon nu s-a lăsat mult așteptată. Socialistul o numește pe Sandu ipocrită, carieristă și miliardistă (cuvânt care nu se regăsește în DEX nr.).

„Maia Sandu unionista, carierista și miliardista vrea să se remarce printre alți candidați-unioniști și iese în mod repetat la atac împotriva mea. Lista e binecunoscută: Leancă-Ghimpu-Sandu. În stilul fostului ei camarad de Alianță Mihai Ghimpu, Maia Sandu vorbește despre „ași în mânecă”. Cere declarații de avere și nu știu ce dovezi despre venituri. O anunț că totul este declarat conform legii, inclusiv la CNI. Îi amintesc Maiei Sandu că ea a fost colegă de Alianță și cu Filat, și cu Plahotniuc, și cu Ghimpu și a profitat de conjunctură atât cât a putut. Acum, tot profită, dar deja ca „disidentă”, ca „opozantă” a unui sistem din care a făcut parte și în care cu propria mânuță a semnat transferul banilor din BNM către BEM. Maia, Maia, va suna și pentru tine ultimul clopoțel în politică și „camerele de luat vederi” vor arăta tuturor cât de ipocrită și falsă ești”, a răspuns Dodon.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md