Năstase, după ce a fost înregistrat în cursa prezidențială: Responsabilitatea mea în fața cetățenilor devine oficializată

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Andrei Năstase, liderul Platformei Demnitate și Adevăr, a aflat de la Paris, acolo unde se întâlnește cu cetățenii din diaspora, că a fost înregistrat în cursa pentru alegerile prezidențiale.

Într-o postare pe Facebook el susține că „încercările puterii” de a compromite accederea sa în calitate de candidat „s-au soldat cu un eșec răsunător”, fiind „puerile și hilare”.

„Din această clipă, responsabilitatea mea în fața oamenilor, a tuturor cetățenilor țării, indiferent de culoarea politică, naționalitate sau confesiune, devine una nu doar vitală, ci și oficializată”, a menționat Năstase.

El le-a mulțumit colegilor săi „pentru implicare, eficiență, integritate și profesionalism” și a anunțat că va „prezenta în cel mai scurt timp un program electoral complex, menit să dea speranță și contur unei schimbări radicale și sistemice a țării noastre, în centrul atenției fiind problemele, grijile și durerile acestui popor, ale fiecărui cetățean în parte”.

„Am întreaga convingere că voi realiza întocmai revendicările populare înaintate în cadrul protestelor masive din ultimul an și jumătate. Împreună, am obținut dreptul de a ne alege președintele. Împreună, vom reuși să alegem pentru țară și pentru oameni un adevărat Președinte al Poporului”, a încheiat Andrei Năstase.

Amintim că liderul Platformei DA a fost înregistrat duminică în cursa electorală, el urmând să figureze al 4-lea în buletinul de vot.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...