Află mai multe despre Technovation Challenge din experiența participantelor ce au mers la San Francisco

13043224_1699179293654159_9013938898394447795_n-960×498

Vino să asculţi despre experienţa fetelor care au fost la Technovation Global Summit în San Francisco şi să afli mai multe despre ce este Technovation şi cum te poţi implica şi tu în anul următor. În acest scop se organizează un eveniment special săptămâna viitoare.

Technovation Challenge este cel mai mare program de antreprenoriat social din lume pentru tinere. Scopul său este de a inspira și susține tinerele să devină creatoare și inovatoare. Participând la Technovation, fetele (cu vârsta cuprinsă între 10-18 ani), învață cum pot identifica o problemă în comunitatea lor și cum ar putea rezolva-o cu ajutorul unei aplicații mobile, după care urmează să lanseze un start-up pentru a dezvolta aplicația și a o aduce la un alt nivel.

Pe 23 septembrie, la Korea Information Access Center, Sala de Conferințe Forum, are loc un eveniment în care fetele care au fost la Technovation Global Summit în San Francisco vor povesti despre experiențele lor la această competiție inspirându-te și pe tine să participi.

Dacă vrei să participi, completează formularul de înscriere.

Pentru detalii urmărește și pagina de Facebook.

În acest an Moldova a găzduit o competiție regională oficială pentru a determina câștigătorul semifinalei Technovation și pentru a-i oferi posibilitatea de a participa la World Pitch Summit care a avut loc în San Francisco, în perioada 10-14 iulie. Anul acesta, o echipă de 3 fete liceene din Chișinău au devenit semifinalistele Moldovei în competiția regională: Diana Marusic, Sanda Nicolaev și Livia Chirica – membrele echipe Hand Made Goods Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente