Andrei Năstase a fost înregistrat în cursa electorală

Comisia Electorală Centrală (CEC) a înregistrat, astăzi, cel de-al patrulea concurent electoral la funcţia de preşedinte. Astfel, pe listele electorale, candidatul nr. 4 va fi Andrei Năstase, desemnat de către Partidul Politic „Platforma Demnitate şi Adevăr”. Decizia a fost luată cu voturile a șase membri CEC.

Până în prezent, în cursa electorală au fost înregistrați oficial candidatul Partidului Democrat din Moldova, Marian Lupu, cel al Partidului Liberal, Mihai Ghimpu şi candidatul Partidului Popular European, Iurie Leancă.

Tot astăzi, Comisia a acreditat mai mulți observatori naționali din partea Asociației obștești ”Promo-LEX” și observatori internaționali din partea Autorității Electorale Permanente din România, Ambasadei Ungariei în Republica Moldova și Ambasadei Regatului Suediei în Republica Moldova în vederea monitorizării scrutinului din octombrie curent.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.