BEST Chișinău recrutează! Încearcă-ți abilitățile tehnice și afli care îți sunt limitele

best-chisinau

BEST Chișinău face parte din organizația internațională europeană Board of European Students of Technology. Totodată BEST Chișinău este un ONG independent, care activează în cadrul Universității Tehnice a Moldovei începând cu anul 2007. Prin proiectele sale, BEST Chișinău facilitează relațiile între studenți, UTM și companii private.

Sunt două laturi prin care poți interacționa cu BEST Chișinău: fie în calitate de membru al organizației, fie în calitate de participant în cadrul vreunui proiect marca BEST.

În calitate de membru al organizației devii parte a unei familii internaționale pe nume BEST, care întrunește mii de studenți din 33 de țări europene. De asemenea, te integrezi într-un mediu creativ, care oferă cunoștințe adiționale celor de la facultate, unde ai posibilitatea să interacționezi cu alte persoane cu același mod de gândire.

afis_recrutari

Aici găsești ceea ce-ți dorești cu adevărat, iar prin implicare cunoști cum să lucrezi asupra unor proiecte apreciate pe plan local și pe cel global, vezi cum să gestionezi o echipă sau cum trebuie condusă o întreagă organizație.

În calitate de participant în proiectele marca BEST, pe de altă parte, îți pui la încercare abilitățile tehnice și afli care îți sunt limitele, iar partea mai plăcută este faptul că ambele variante sunt un bonus frumos pentru CV-ul tău.

Dacă dorești să devii membru al familiei BEST, aplică aici până pe 18 septembrie, iar dacă dorești să fii unul dintre participanții la evenimentele marca BEST Chișinău, urmărește noutățile pe pagina noastră BEST Chișinău sau pe site-ul oficial best-chisinau.org

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente