(video) După succesul cu Bravissimo, Marcel Roșca a revenit solo pe scena de la X Factor cu o prestație ireproșabilă

14740566519d20c594
Foto: X Factor

După ce anul trecut a ajuns în marea finala de la X Factor cu prestații senzaționale alături de cei nouă magnifici din trupa Bravissimo, în acest an Marcel Roșca a decis să se reîntoarcă în competiție pe cont propriu. Și nu oricum, ci cu o prestație desăvârșită a piesei Runnin’ de Beyonce, care i-a făcut pe toți cei patru jurați să se scoale în picioare și să-i aplaude talentul.

Fiecare concurent care vine la X Factor ar vrea să ajungă cât mai departe în acest proiect și de fapt să-l câștige. Același lucru mi-l doresc și eu. Anul trecut, din spusele oamenilor, am fost bun și sper ca în acest an să fiu și mai bun. La ediția anterioară, Delia, mi-a sugerat să vin neapărat singur. Deja nu m-ai sunt în Bravissimo și am venit, lucrul ăsta îl știam că am să-l fac încă de anul trecut”,  a declarat Marcel în intro-ul emisiunii.

A făcut ce ştie mai bine – spectacol! Piesa „Runnin’” a celebrei Beyonce s-a auzit superb pe scena X Factor. Aplauzele au venit imediat, la pachet cu laudele juraţilor:

Horia Brenciu: Bravo, măi băiatule! Marcelino, dragă, ești mult mai hotărât. Ești singur acum și toți ochii sunt pe tine. Este mai greu, dar succesul și satisfacția sunt și mai mari. Mulțumesc mult că ai revenit.

Pentru toți reprezintă un magnet. Toți acum, dacă-i întrebi, pregătesc piese pentru Marcel. Diferența între mine și ei, e faptul, că eu le-am pregătit de anul trecut.

Carlas Dreams: Pentru că nu am auzit niciodată piesa asta, care este și destul de complicată, cântată cu atâta ușurință și atât de bine. Un mare DA pentru tine Marcel.

Tehnică vocală, cea mai bună de departe până acum. Nu știu dacă perfectă, dar ai fost cel mai bun până acum, din perspectiva mea.

Ștefan Bănică Jr: Ești la un nivel mare după părerea mea, de unul singur. Impecabil ce ai făcut în această seară. Mă ridic și-ți spun bravo. Bine ai venit la X Factor. Răspunsul meu este un DA uriaș.

Ștacheta pe care a ridicato Marcel Roșca la ora actuală este foarte, foarte sus. El cântă la nivel internațional, după părerea mea. Are o voce ieșită din comun și o tehnică ireproșabilă. Băiatul este modest și este ce trebuie. Este X Factor.

Delia: Ce bine că te-ai întors. Vreau să te am. Vreau să fii la mine. Asta îmi doresc. Magnifici, sublim, senzațional. Ești minunat. Răspunsul meu e DA.

„Când am văzut că s-au ridicat toți în picioare mi s-a ridicat părul de pe mâni. Am mai avut senzația asta anul trecut, dar nu știu, sau am uitat-o sau a fost mult mai intensă”, a spus Marcel imediat ce a ieșit de pe scenă.

Cu patru de DA, Marcel Roșca merge mai departe în competiția de la X Factor!

2. Beyonce – „Naughty boy”. Vezi aici cum cântă Marcel Roşca, la X Factor!

3. Jurizare. Marcel Roşca se califică în următoarea etapă X Factor!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente