(video) Ivan din Râbnița a „ucis” juriul de la X Factor și merge mai departe în competiție cu patru de DA

14317496_1098639340183229_3624898402366907814_n

Ivan Afanasiev are 26 de ani și este din Râbnița, regiunea transnistreană, și a cucerit jurații celei de-a doua gale din sezonul 6 „X Factor”, unde a cântat melodia interpretată de un alt basarabean, Mihail, „Mă ucide ea”.

Cu un look impecabil, care a stârnit complimente de la Delia, tânărul a recunoscut că s-a prezentat la audiții cu mama sa, care a și avut grijă de ținuta lui scenică. Aranjat, frumușel și imitându-l pe interpretul Mihail, jurații l-au îndrăgit și i-au oferit doi de DA. De emoții, tânărul a decis să plece de pe scenă fără a mai aștepta celelalte răspunsuri.

Delia: Nu știu, simt nevoia să fac ceva rău. Ești atât de politicos și de grațios, că mă înnebunești. Pe cuvânt. Prea multă seriozitate, domnule. Adică ea te ucide și tu stai așa. Ai nevoie de un profesor nebun. Crede-mă! Ar scoate toți dracii din el.

Stefan Bănică Jr: Îmi placi, dar ar trebui să schimbi ceva. Nu știu ce, dar cred că dacă treci în etapa următoare, probabil o să-ți dai seama.

Apoi, Carla’s și Ștefan, la unison, i-au mai dat încă doi de DA și… urmează să se vadă cu Ivan în următoarea etapă! Cu precizarea că pentru următoarea fază acesta trebuie să arate ceva mai rău, mai dur.

1. Prezentarea

 

2. Mihail – ”Mă ucide ea”. Vezi aici cum cântă Ivan Afanasiev, la X Factor

 

3. Jurizare: Ivan Afanasiev se califică în următoarea etapă X Factor

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente