Cetățenia rusă „la orizont” pentru Steven Seagal

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Actorul american Steven Seagal este aproape să primească cetățenia rusă, la fel ca boxerul și actorul Roy Jones Jr. sau Gerard Depardieu, conform unor declarații pe care starul filmelor de acțiune le-a oferit agenției ruse RIA Novosti, conform agenției macedonene MIA.

Rolurile din filmele de acțiune din anii ’80 și ’90 care ajungeau piratate, pe casete video, și în țările din estul Europei și Rusia, i-au menținut lui Seagal o foarte ridicată cotă a popularității în această parte a lumii. Actorul a primit și cetățenia sârbă în luna ianuarie a acestui an, ocazie cu care a promis că va aduce Hollywood-ul în Serbia. De asemenea, el pare nerăbdător să devină și cetățean rus.

„Cred că cetățenia rusă este undeva, la orizont”, a declarat misterios actorul, recent, cu ocazia participării la un festival de film organizat în regiunea Sahalin din Orientul Extrem rus. „Mi-ar plăcea să-mi petrec câteva luni din an alături de prietenii mei din Rusia, alături de oameni care mă iubesc și mă așteaptă aici”, a adăugat el.

Actorul, practicant de Aikido, s-a întâlnit anul trecut cu guvernatorul regiunii Sahalin, una dintre cele mai apropiate regiuni ruse de Japonia. „Sunt foarte atras de Sahalin, care este foarte aproape de Japonia”, mărturisea Seagal.

Steven Seagal s-a întâlnit cu președintele rus Vladimir Putin de câteva ori, iar liderul de la Kremlin îi poate oferi cetățenia direct, prin decret prezidențial, fără a fi nevoie ca Seagal să cunoască limba rusă sau să fi avut domiciliul stabil în Rusia suficient de lung timp, amintește agenția macedoneană, potrivit Agerpres.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...