Recomandări de evenimente pentru ziua de joi, 15 septembrie 2016

hd-girls-profile-photos-edb374
Foto: profiledps.com

Joi, 15 septembrie, suntem exact la mijlocul primei luni de toamnă. În cazul în care nu știți ce să faceți în această zi, redacția #diez, vă ajută cu o serie de recomandări de evenimente la care ai putea să mergi.

# SMART Marketing- experiența Niagara fitness club la ora 8:00 la Mojito Bar & Terrace

(Clubul managerilor din Moldova) începe toamna cu un eveniment în aer liber și cu aroma de cafea. Joi 15 septembrie, ora 8.00, ești invitat la un Business Breakfast să discuți despre SMART Marketing din experiența Niagara Fitness Club împreună cu invitata CEED –dna.Виктория Максим, Head of Marketing Niagara Fitness Club.

În cadrul evenimentului vei afla despre cum funcționează Marketingul în cadrul companiei de succes Niagara Fitness Club, de asemenea vei afla despre cum să faci lumină în rândul lead-urilor, cât de importanți sunt partenerii într-o companie, cum să capeți loialitatea clienților, cum corect să creezi o imaginea digitală și să împachetezi produsul. Nu vor întârzianici cadourile din parte partenerului evenimentului Niagara Fitness Club.

Locația evenimentului: Mojito Bar&Terrace. Evenimentul este dedicat antreprenorilor și specialiștilor departamentui Marketing. Intrare este liberă, cu înregistrare prealabilă la nr de tel. 022 21 00 94 sau la [email protected]. Mai multe informații despre eveniment citește pe Facebook. 

# Information Day Erasmus+ la ora 14:00 la ASEM

Oficiul Național Erasmus+ în Moldova (NEO) anunță lansarea campaniei naționale de informare intitulată „Information Day Erasmus+”. Această campanie anuală este dedicată tinerilor și studenților interesați de studii europene. Astfel, cei care vor să obțină o bursă Erasmus+ vor avea posibilitatea să afle cum funcționează acest Program UE pentru Educație, Formare, Tineret și Sport 2014-2020, finanțat de către Comisia Europeană.
Evenimentele de informare pentru studenți urmează să aibă loc în mai multe orașe conform graficului de mai jos.
15 septembrie – Chișinău (ASEM)
6 octombrie – Cahul și Comrat
12 octombrie – Bălți
Toate detaliile despre eveniment află pe Facebook.

# Fashion Cappuccino la ora 17:30 la ZIPHouse

Pentru acest început de toamnă îți propunem să te delectezi cu o doză bună de lecții și secrete de stil, recomandări de shopping, idei și sfaturi pentru garderoba și ținutele tale la o nouă ediție Fashion Cappuccino cu Rusanda Cebotari!

„40 de idei care îți vor schimba viziunea asupra garderobei personale și a shopping-ului”, o sesiune în cadrul căreia Rusanda ne va dezvălui secretele și soluțiile dezvoltate de-a lungul a 2 ani de lucru cu clienții personali și studii academice.

Rusanda Cebotari – specializată în domeniul Styling, studiază la Istituto Marangoni ce se claseaza în top 3 cele mai bune și influente universități de Moda din lume. Pe parcursul ultimilor ani a colaborat cu publicații precum Fashionguide.md, Rough.co.uk și Positive Magazine.

Data: 15 septembrie, ora 17:30. Partenerul evenimentului DONCAFE

Preț participare – 50 lei (achitarea se face pe loc)
Membrii ZIPhouse – acces gratuit

Înregistrarea la eveniment se face la această adresă. Mai multe detalii despre eveniment află pe Facebook.

# Memories cu naistul Victor Moraru la ora 18:00 la Cinematograful „Odeon”

Naistul Victor Moraru se lansează oficial cu videoclipul „Memories”. În videoclip acțiunea ține de perioada războiului, când mulți dintre bunicii noștri au trăit emoții de groază. Mai multe despre lansare află pe pagina de Facebook a evenimentului. 

# Kenya – o experiență marcantă pentru viață la ora 18:30 

Alina este o tânără energică studentă la drept. Şi-a dedicat vara 2016 unei misiuni voluntare în Kenya, dăruindu-şi timpul copiilor desculţi şi înfometaţi după o simplă îmbrăţişare. Poate sună banal, dar una din lecţiile importante învăţate în Kenya este tocmai Aceasta: „Eşti mai bogat dacă ai în fiecare zi pe cineva alături să te îmbrăţişeze”.

Kenya a fost o experienţă care nu o poate păstra doar pentru ea. De aceea a decis să împărtăşească cu cei de acasă lecţiile de viaţă pe care le-a învăţat şi ce a făcut timp de o lună în şcoala din Kenya, în mijlocul copiilor din familii social-vulnerabile înfometaţi după dragoste.

În urma acestei experienţe, vom lansa şi o Campanie de Colectare de Fonduri pentru a cumpăra încălţăminte copiilor din Kenya. Oricine vrea să participe la această acţiune nobilă, este invitat să descopere la acest eveniment nevoia acestor copii .

Nu rataţi o întâlnire „face to face” cu Alina, o viaţă schimbată radical de experienţa din Kenya. Pentru a beneficia de bilet gratuit vă invităm să vă înregistrați aici. Maimulte detalii despre eveniment află pe Facebook.

#  Spectacolul „Iată femeia pe care o iubesc” la ora 19:00 la Teatrul „Geneza Art”

Spectacolul „Iată femeia pe care o iubesc” de Camil Petrescu, revine pe scena teatrului „Geneza Art” într-o nouă distribuție. egie: Daniela Burlaca

În distribuție: Cristian Perepeliuc; Mariana Bratu; Iurie Gologan; Nicu Țurcanu; Vitalie Jacotă; Daniela Burlaca; Angela Cărăuș; Dana Ciobanu; Viorel Cozma.

Prețul biletelor: 100 de lei.
Le puteți comanda de pe iTicket.
Sau ne puteți telefona la numărul: 0691 32 746

Mai multe informații despre spectacol află pe pagina de Facebook a evenimentului.

# „Hamlet Proces” – spectacol cu deținuți pe viață la ora 19:00 la Scuarul culturii și sportului

Centrul de Arte Coliseum, Ministerul Justiției și Departamentul Instituțiilor Penitenciare vă invită la teatru!

În premieră pentru Moldova, deținuții condamnați pe viață vor juca Hamlet pe o scenă teatrală. Aceștia vor evolua în spectacolul HAMLET PROCES, adaptat după piesa lui Shakespeare, în regia Luminiței Țâcu, alături de un grup de actori ai trupei Teatrului Național „Mihai Eminescu”.

Vă așteptăm să urmărim împreună spectacolul HAMLET PROCES în scuarul Liceului Teoretic „Gheorghe Asachi”, pe ecranul pus la dispoziție de Catedrala Sfânta Teodora de la Sihla.

Proiectul teatral este susținut financiar de Proiectul Uniunii Europene: „Sprijin acordat sistemelor de executare, probațiune și reabilitare în Moldova”, Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) și Misiunea Norvegiană de Experți pentru Promovarea Supremației Legii în Moldova (NORLAM). Citește mai multe despre eveniment pe Facebook.

# Moldova – Danemarca (Naționala feminină) la ora 20:00 la Stadionul Zimbru

Echipa națională feminină a Moldovei va întâlni Danemarca într-un meci din cadrul preliminariilor Campionatului European 2017.

Fetele noastre au nevoie de susținerea suporterilor! Vino cu familia și prietenii joi, 15 septembrie, la stadionul Zimbru. Începutul de la ora 20:00.

Intrarea este GRATUITĂ! #haimoldova. Mai multe detalii citește pe pagina de Facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente