20:39:55 24.04.2024
Stiri

Produsele din R. Moldova, EXPUSE la Iași

Știri 13.09.2016 16:00 Vizualizări1383 Autor: Ziarul National
Produsele din R. Moldova, EXPUSE la Iași
Poză simbol


O expoziție „Fabricat în Moldova”, în cadrul căreia producătorii autohtoni își vor prezenta și vinde produsele, se va desfășura în perioada 25-27 noiembrie curent la Palas Mall din Iași, România.

Conducerea Camerei de Comerț și Industrie de la Chișinău a întreprins o vizită de lucru în România pentru a pregăti evenimentul.

Cu primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, delegația din R. Moldova a discutat modalitatea de organizarea a expoziției, dar și aspecte logistice și promoționale.

„Expoziţia „Fabricat în Moldova” din orașul Iași este o proiectare a expoziției naționale, scopul acesteia fiind de a contribui la crearea condițiilor favorabile pentru susținerea producătorului autohton și promovarea imaginii Republicii Moldova”, a menționat Sergiu Harea, președintele Camerei de Comerț și Industrie a R. Moldova.

Mihai Chirica, primarul municipiului Iași, a salutat dorința mediului de afaceri din R. Moldova de a organiza un astfel de eveniment în România, declarând că produsele moldovenești sunt de înaltă calitate și cu siguranță vor fi apreciate de către antreprenorii și consumatorii din țara sa, arată u comunicat de presă al CCI.

„Prin acest eveniment, vom contribui la promovarea agenților economici și crearea de noi parteneriate”, a spus primarul de Iași.

Reprezentanții CCI s-au mai întâlnit cu Ion Coșer, Consul Onorific al Republicii Moldova în România, reprezentanți ai mediului de afaceri, dar și cu reprezentanții serviciului vamal, cu care au discutat modalitățile și condițiile de expunere a produselor la expoziție.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md