„Eu sunt femeie sănătoasă fizic şi mintal. Şi dacă se întâmplă vreun atentat la viaţa mea, să ştiţi că e din motiv politic!”, i-a spus profesoara membrului Platformei DA.

„Asta mi-a spus acum, câteva minute, doamna Hristofor, profesoara curajoasă din Step-Soci, raionul Orhei, care i-a dat replica tăioasă lui Lupu. Galina Hristofor a ajuns să se teamă pentru viaţa ei! Este intimidată de primarul PD din localitate. Acesta o sperie că o să-i deconecteze casa de la energia electrică. Ba mai mult. O caută şi poliţia! Cică ar exista o plângere pe numele ei. Iată cum cresc ei, slugile regimului criminal, Moldova! Prin şantaj şi ameninţări. Prin insultă şi batjocură”, a menţionat Chiril Moţpan.

În aceste condiţii, reprezentantul Platformei vine cu un îndemn către ministrul de Interne: „Domnule Alexandru Jizdan, ministru de Interne, lăsaţi în pace mamele acestui pământ! Găsiţi-vă altă preocupare, mai demnă de un bărbat”.

Amintim că preşedintele PD, Marian Lupu a fost huit la o întâlnire cu locuitorii satului Step-Soci, raionul Orhei. Atunci, Galina Hristofor i-a adresat lui Marian Lupu mai multe întrebări incomode.

Ulterior, femeia a venit la Comisia Electorală Centrală pentru a-l susţine pe Andrei Năstase.

Varianta în limba engleză o puteţi accesa aici.