Un programator moldovean de la Oracle vine din SUA să-și împărtășească experiența de lucru

eveniment1

În luna septembrie, Dreamups organizează un alt eveniment din seria Dreamups Talks concentrat exclusiv pe domeniul IT. De data aceasta, cel care va inspira tinerii pasionați de programare și antreprenoriat va fi Mircea Trofimciuc.

Cine este speakerul?

Mircea Trofimciuc este CPQ Consultant Oracle. Oracle Corporation este o companie multinațională americană din industria calculatoarelor. Compania este specializată în conceperea și comercializarea de componente hardware și de soluții software pentru alte companii și organizații. Din punct de vedere al veniturilor, Oracle se situează pe locul 3 în topul companiilor de software la nivel global, după Microsoft și IBM. Înainte de a lucra la Oracle, Mircea a fost Web & Mobile Developer & Mentor, CFE Media și Web Developer & Customer Support Specialist, CosmoThemes. În cadrul evenimentului, Mircea va dezvălui experiența sa de lucru în domeniul IT, va destăinui cum e să fii parte a unei companii internaționale ca Oracle, dar și cum a reușit să ajungă în această echipă.

Ce include agenda evenimentului:

#1. Bun venit și socializare;
#2. Prezentarea speakerului;
#3. Sesiune de întrebări și răspunsuri;
#4. Networking.

Mai multe detalii despre eveniment:

Evenimentul se va desfășura pe data de 14 septembrie, în incinta Dreamups Campus, str. Uzinelor 1, ora 18:40. Puteți să beneficiați de bilet gratuit, înregistrându-vă pe acest link.

Acest eveniment este susținut de către partenerul General Dreamups – Orange Moldova, finanțat în comun de către Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii și Ministerul Tineretului și Sportului al Republicii Moldova.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente