(video) Crimă la Durlești! Un tânăr din Hâncești ar fi omorât, apoi incendiat o bătrână

sam_1306-700×352

Ieri 12 septembrie 2016, în jurul orei 16.00, serviciul specializat 902 din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău a primit o informaţie precum că, pe strada A. Mateevici din or. Durleşti a fost incendiată o casă la sol. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă o echipă de pompieri şi salvatori, precum şi grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie a sectorului Buiucani.

În urma localizării incendiului, forţele de ordine au depistat într-o odaie cadavrul unei femei, care s-a dovedit a fi proprietara locuinţei în vârstă de 64 ani. Ulterior, medicul legist a concluzionat preliminar că, femeia ar fi fost omorâtă, depistând urme de violenţă în regiunea capului. În acest context ofiţerii de investigaţii au iniţiat ample măsuri specializate de identificare şi reţinere a presupusului făptaş.

Astfel potrivit informaţiilor acumulate de către poliţişti, implicat în acest caz ar fi fost un individ în vârstă de 24 ani, anterior judecat, originar din raionul Hânceşti, care locuia temporar pe adresa respectivă. Totodată poliţiştii au constatat că în timpul incendiului, acesta ar fi fost văzut de către vecini, ieşind din casă. Ulterior în jurul orei 03.30, el a fost localizat şi reţinut de către un echipaj mixt al Poliţiei, care patrula pe străzile or. Durleşti. În timpul reţinerii individul a opus rezistenţă poliţiştilor şi a încercat să evadeze, deteriorând parbrizul lateral la automobilul de serviciu.

El a fost reţinut pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău şi urmează a fi cercetat penal pentru omor intenţionat.

În cadrul acţiunilor de urmărire penală poliţiştii vor stabili cu exactitate toate circumstanţele acestui caz. Conform legislaţiei penale în vigoare bănuitul riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 10 ani până la 15 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente