Recomandări de evenimente pentru marți, 13 septembrie

0is0ojtqn1

Nu știi ce să faci marți în timpul tău liber? #diez îți propune câteva dintre evenimentele care au loc la Chișinău în această zi de marți, 13 septembrie.

#1. Salvează Chișinăul — Ajută-l pe Dorin să plece

Pe 13 septembrie la ora 9:00, în fața Primăriei, când va fi ședința Consiliului Municipal Chișinău, se va supune votului organizarea referendumului pentru demiterea Primarului General Dorin Chirtoacă. Despre eveniment poți afla detalii aici.

 

#2. Spectacolul Evgheni Oneghin

În cadrul Festivalului Internațional „Maria Bieșu”, la Teatrul de Operă și Balet are loc spectacolul „Evgheni Oneghin”, începând cu ora 18:00. Aflați detalii aici.

 

#3. Totalizare Cronograf Tur 2016 și Premiera filmului Durak

OWH Studio vă invită la evenimentul de totalizare a turneului cinematografic CRONOGRAF TUR și la PREMIERA ABSOLUTĂ în Republica Moldova a filmului „DURAK”.  Evenimentul are loc marți, 13 septembrie, ora 18:00, Centrul Cultural ODEON. Intrarea este liberă. Află detalii aici.

 

#4. English over Beers with Julia

Dacă de mult timp îți dorești să vii într-un bar și să ai posibilitatea să socializezi în engleză, acum e posibil. Marți de la ora 18:30 la Smokehouse, Julia, o profesoară din America vă așteaptă la o masă specială de socializare în engleză. Vezi detalii pe pagina de Facebook.

 

#5. Тренировка по Ултимэйт Фрисби / Ultimate Frisbee Practice

Echipa Flying Mamaligas caută entuaziaști care vor să joace frisbee. Antrenamentul va avea loc la 19:00 pe strada Studenților 2/2. Oricine este invitat. Detalii – aflați pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente