Cel mai renumit DJ moldovean, Andrew Rayel, își va lansa turneul mondial la Chișinău

13774585_315900435412021_383062765_n

Noaptea Albă cu Orange Music White Night revine! Sâmbătă, 12 noiembrie, ora 21:00, în pavilionul 2 al complexului Moldexpo, Orange te invită la cel mai senzațional eveniment muzical al anului – Orange Music White Night. În acest an, vino să participi la deschiderea turneului mondial și lansarea noului album al celui care a făcut Moldova renumită în toată lumea – Andrew Rayel, alături de alți invitați speciali anunțați pe parcurs.

Orange Music White Night este unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului, devenind un „must attend” în calendarul cultural din Republica Moldova. Anul acesta în cadrul Orange Music White Night ne dorim să surprindem vizitatorii nu doar cu muzică calitativă, dar și cu experiențe digitale inedite. Vino să testezi cum lucrează cele mai moderne tehnologii.

Dress code – asemănător evenimentelor precedente, dress code-ul obligatoriu este alb în partea de sus, și nuanțe deschise în partea de jos. Respectând dorințele fanilor Orange Music White Night, anul acesta evenimentul organizatorii au decis ca evenimentul să revină în pavilionul 2 Moldexpo.

 

14333095_1143127579079662_1391685336516536735_n

 

Andrew Rayel, unul dintre cele mai remarcabile talente pe scena muzicii EDM, Andrew Rayel este unicul artist din Moldova prezent pentru al 3-lea an consecutiv în top 100 ai celor mai buni DJ din lume conform ediției DJ Mag. Datorită muzicii sale unice, el a ajuns să evolueze pe scenele celor mai mari festivaluri de muzică electronică din lume precum Ultra Music Festival și Tomorrowland. Pentru lansarea albumului nou și începutul turneului mondial, Andrei a ales să revină acasă la Orange Music White Night.

Emma Hewitt, vocea din spatele hitului „Waiting” de Dash Berlin, Emma Hewitt colaborează constant cu numeroși producători și artiști renumiți ca Armin van Buuren, Cosmic Gate, Lee Groves și Morgan Page. Fiind un star internațional cu hituri prezente timp de 50 de săptămâni în charturile Billboard, concertele la care participă Emma Hewitt au loc sub emblema „sold out”.

Numărul biletelor este strict limitat de capacitatea pavilionului 2 Moldexpo, deci nu amâna procurarea biletului și asigură-ți din timp prezența la eveniment.

Evenimentele Orange Music White Night, de obicei au loc sub eticheta „SOLD OUT”, ceea ce presupune încrederea fanilor muzicii electronice și convingerea lor că vor asista la un eveniment de calitate.

Biletele sunt disponibile din 12 septembrie online pe https://iticket.md/event/orange-music-white-night-andrew-rayel/

Prețul biletelor:

Toți doritorii care prezintă un număr Orange la momentul procurării biletelor, obțin imediat o reducere de 100 lei.

12 septembrie – 6 noiembrie inclusiv:
200 lei cu un număr Orange
300 lei fără

7 noiembrie – 12 noiembrie inclusiv, sau odată cu epuizarea stocului biletelor din prima categorie de preț:
400 lei cu un număr Orange
500 lei fără

Detalii suplimentare și informații utile la: 068 500 707. Pagina de Facebook a evenimentului o găsești aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente