Dorin Chirtoacă: Ne permitem și să ne distrăm, uneori poate și mai deochiat

Dorin Chirtoacă, primarul municipiului Chișinău, a reacționat la imaginile apărute în presă de la o petrecere la care a fost prezent.

Potrivit edilului, petrecerea a avut loc cu 3-5 ani în urmă, într-o spălătorie.

“Stiam sau cel putin presupunean ca o sa apara aceste imagini, cel mai probabil sunt din geanta furata de asta iarna… Suntem oameni cu totii, ne permitem sa ne distram, uneori poate mai deochiat. Undeva, intr-o sticla, a mai ramas cognac de atunci pana astazi, pentru cine doreste. Este in garajul de jos, din curte, in spalatoria primariei, nu in localuri de lux etc. Da, a fost vreo 3-5 ani in uma, intr-o iarna, pe la o bucata de noapte. Am ascultat si muzica ruseasca, muzica nu are treaba cu politica si restul. Am ascultat “Liuba” inca din studentie, sunt reprezentativi pentru rusi, chiar mi-au placut. E drept, ca de cand cu Crimeea – mai greu. Acasa ne-am dus pe jos, nu cu automobilele, chiar daca ne plimbasem prin curte cu ele. Ca atare, tine de activitatile private ale unor oameni. Dar oricum, vizionare placuta!
Inteleg ca este aruncata in contextul sedintei de maine din Consiliul Municipal Chisinau cu privire la revocare si referendum, ca sa aiba argumente si sa incerce sa acumuleze 34 de voturi necesare. Rezulta deci, ca toate celelalte argumente au cazut, a ramas demiterea pentru relaxarea din garaj… Succes baieti!”, a scris Chirtoacă pe Facebook.

Student, jurnalist. Mai multe detalii la nicu.md.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.