10:47:00 19.04.2024
Stiri

Un interpret îl CRITICĂ pe Pașa Parfeni care a promovat mesajul „NuPlaha” pe scena din PMAN. Ce spune despre Cătălin Josan

Monden 11.09.2016 20:30 Vizualizări8814 Autor: Ziarul National
Un interpret îl CRITICĂ pe Pașa Parfeni care a promovat mesajul „NuPlaha” pe scena din PMAN. Ce spune despre Cătălin Josan


Interpretul Adrian Ursu, care este implicat într-un proiect la una din televiziunile coordonatorului coaliției de guvernare, Vlad Plahotniuc, nu este de acord cu gestul făcut de colegul său, Pașa Parfeni, la concertul de Ziua Independenței, atunci când a ieșit pe scena din Piața Marii Adunări Naționale (PMAN) cu un tricou având inscripția „NuPlaha”.

Citește și: Ce mesaj a primit Pașa Parfeni după ce a cântat pe scena din PMAN în tricoul cu inscripția: „NuPlaha”

„Eu consider că nu trebuia să folosească acel concert pentru a promova mesaje personale. Poți să faci asta în altă parte. Dar rămâne la discreția fiecăruia ce face și ce vrea să facă. Totuși, dacă faci ceva, atunci trebuie să ții cont și de alți oameni”, a declarat Ursu în cadrul emisiunii „O seară perfectă”, de la Acasă TV.

Citește și După gestului lui Pașa Parfeni, oficialitățile și-au luat măsuri de PRECAUȚIE: „Au decis să mă EXCLUDĂ din concertul dedicat Limbii Române”

Interpretul mai spune că nu cunoaște prea multe nici despre incidentul de pe 31 august, atunci când de Ziua Limbii Române Cătălin Josan ar fi fost interzis să evolueze pe scena din PMAN, pentru ca să nu repete gestul lui Parfeni. „Probabil că eu încă sunt în vacanță. Am auzit și eu că nu a mai fost invitat, deoarece nu a fost la ultima repetiție. Dar pot să vă spun că rămâne la discreția fiecăruia ce face și cum face. Suntem liberi și independenți, dar trebuie să ne asumăm și responsabilitatea pentru ceea ce facem”, a conchis Adrian Ursu.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md