Ai o singură preocupare astăzi şi anume familia pentru că vrei să îmbunătăţeşti relaţiile cu cei dragi. Îi sfătuieşti pe toţi cei dragi să fie sinceri atunci când au de făcut reproşuri pentru a putea îmbunătăţi unele aspecte deloc satisfăcătoare. La rândul tău şi tu eşti sincer cu ceea ce te deranjează, chiar dacă nu toţi apreciază sinceritatea.

Taur

Bucuria unei veşti din străinătate, îţi umple sufletul. Poate fi vorba despre o nuntă sau chiar mărirea numărului de membri şi abia aştepţi să afli mai multe detalii sau să iei parte la evenimentul organizat în cinstea norocoşilor. Nici urmă de invidie nu îşi face loc în sufletul tău, ci doar speri ca într-o zi să ai şi tu parte de astfel de momente.

Gemeni

Dispoziţia ta este una romantică astăzi şi în aceste condiţii îţi aminteşti tot felul de întâmplări din trecutul tău amoros. Te opreşti din activităţile zilnice şi cazi într-un soi de reverie din care nu mai reuşeşti să te trezeşti. Ai noroc că cei din familie nu au cerinţe prea mari de la tine.

Rac

Puterea ta de a-i suporta pe cei din jur scade spre zero şi tocmai acum trebuie să porţi tot felul de discuţii importante cu cei din casă. Ai mult de muncă la capitolul diplomaţie pentru că nimeni nu se simte prea bine în urma cuvintelor tale. Un membru al familiei se dovedeşte mai încăpăţânat decât ai fi crezut.

Leu

Un ajutor nesperat apare exact în momentul în care ai cea mai mare nevoie şi eşti de-a dreptul surprins de modul în care unii sar să te ajute, de aceea ai vrea să îi răsplăteşti cumva. Nu dispui de resurse financiare şi nici de timp pentru că ai pregăti cele mai delicioase mâncăruri pentru cei dragi, deci găseşti nişte cuvinte frumoase pe care le spui din inimă.

Fecioara

În mijlocul prietenilor eşti un adevărat model, iar sfaturile tale sunt luate în serios, iar acest lucru îşi oferă extrem de multă încredere în tine. Nu acelaşi lucru se întâmplă şi acasă, unde membrii familiei te tratează ca pe un copil şi nu ascultă sub nicio formă ceea ce ai de spus.

Balanţă

Este momentul să găseşti o soluţie într-o situaţie pe care tot ai amânat-o şi nu ai vrut să o pui la punct de teama consecinţelor. Nu găseşti pe moment cheia la problema ta, însă dacă vei rememora întreaga situaţie vei descoperi şi rezolvarea situaţiei. Acceptă ajutorul unei persoane care a trecut prin ceva similar.

Scorpion

Ai dori să îi înveţi pe cei din jur importanţa toleranţei şi în acest sens le oferi un exemplu personal, sperând că vor înţelege ce vrei să le spui. Din păcate ideea principală nu este prinsă de nimeni şi din acest motiv încercarea ta nu este apreciată aşa cum ar trebui, deci vei sfârşi dezamăgit că nu rezonezi cu ei.

Săgetător

Iubirea a fost cea care ţi-a oferit forţa de care ai nevoie şi te-a motivat, dar eşti pe cale să îţi schimbi un pic viziunea despre relaţii. Iubeşti şi eşti iubit doar că dovezile de iubire pe care le primeşti sunt prea mult pentru tine ajungând să te sufoce. Vrei să te simţi un pic mai liber şi de aceea deschizi o discuţie cu partenerul.

Capricorn

Pornirile tale rebele te pot băga în probleme serioase dacă nu conştientizezi ceea ce faci. Consideri că ai trecut de perioada în care aveai nevoie de sfaturile altora şi atunci faci exact ceea ce îţi trece prin cap, chiar dacă te expui unor riscuri majore care te vor afecta pe termen lung.

Vărsător

Nu este un moment plăcut pentru că fie că îţi place, fie că nu trebuie să îţi iei la revedere de la o persoană. Faptul că trebuie să te desparţi de o persoană la care ţii nu îţi este pe plac, dar înţelegi motivele pentru care veţi sta departe. În loc să îţi umpli ziua cu nostalgii, mai bine te-ai bucura de ultimele momente petrecute împreună.

Peşti

Relaţii de toate tipurile sunt date peste cap şi apar din senin tot felul de neînţelegeri. Eşti nevoit să suporţi nişte comentarii răutăcioase din partea unor prieteni. Par că reduc la zero toate eforturile tale de a comunica şi mai mult decât atât au mod ciudat de a te judeca pentru ceea ce faci.