Conform unor informaţii publicate de El Confidencial, Atletico e gata să pună pe masă un contract valabil până în 2022, pentru a face din Simeone un fel de Sir Alex Ferguson al clubului. Simeone a preluat pe Atletico în martie 2013 şi contractul său actual expiră în 2017.

Sursa citată scrie că sora tehnicianului, care îi e impresar, e de o săptămână la Madrid şi a avut mai multe întâlniri cu oficialii clubului. Miguel Angel Gil Marin, e gata să asigure un buget dublă faţă de cel actual. Astfel, lui Simeone i s-ar oferi 300 de milioane anual pentru a construi o echipă capabilă să se lupte în fiecare sezon pentru toate trofeele.

Suma e realistă după ce magnatul chinez Wang Jianlin a achiziţionat 20% din acţiunile clubului şi nu s-a ferit să declare că e îndrăgostit de Simeone, pe care l-ar vrea pe viaţă la Atletico.

Tehnicianul e dorit, conform ultimelor informaţii din presa franceză, de PSG, şeicii care deţin clubul parizian fiind decis să-l schimbe la finalul sezonului pe Laurent Blanc.

Cu Atletico, Simeone, care are 44 de ani, a câştigat în mai puţin de doi ani un titlu în La Liga, o Cupă, o Supercupă a Spaniei, Europa League, Supercupa Europei şi a jucat finala Champions League.