„Am aflat ca preşedintele Timofti participă azi la Kiev la Marşul Demnităţii. Un preşedinte fără niciun pic de demnitate participă la Marşul Demnităţii. Timofti nu mă reprezintă pe mine nici la Kiev şi nici în fruntea Republicii Moldova. El este reprezentantul lui Filat şi Plahotniuc. Azi avem un guvern şi un prim-ministru care nu ne reprezintă pe noi, ci interesele personale ale lui Plahotniuc, Filat şi Voronin. Pe mine nu mă reprezintă nici foştii prim-miniştri, care nu pot explica de ce reţelele de gaz, Aeroportul şi sistemul bancar, cu tot cu banii din dotare, au ajuns în mâinile ruşilor. Pe mine nu mă reprezintă nici super-profesioniştii din diferite domenii, care în loc de coloana vertebrală au conturi bancare şi cheile de la case scumpe şi maşini de fiţe”, se spune în mesajul postat de Anatol Şalaru pe Facebook.

Deputatul PL mai susţine că la conducerea RM nu se află „niciun om de stat” şi că acum este momentul pentru o schimbare.

„Pe mine mă reprezintă „romanticii” care nu au cedat niciodată şi nu şi-au vândut sufletul pentru funcţii sau privilegii. Pe mine mă reprezintă oameni precum Mihai Ghimpu, care au avut şi au curaj să meargă împotriva tuturor, atunci când le-o cere interesul naţional. Avem Stat, dar nu avem niciun om de Stat la conducere. Cred cu tărie ca a venit timpul pentru o schimbare”, a punctat liberalul.

De menţionat că Ucraina marchează astăzi împlinirea unui an de la înlăturarea fostului regim prorus, condus de Viktor Ianukovici. Este o zi specială pentru mii ucraineni, care au ieşit din nou în Piaţa Independenţei, pentru a lua parte la Marşul Demnităţii. La eveniment participă şi preşedintele Nicolae Timofti, dar şi alţi lideri străini.

Varianta în limba engleză o puteţi accesa aici.