21:53:35 16.04.2024
Stiri

Zece site-uri care te ajută să înveți o limbă străină foarte repede

Social 10.09.2016 19:01 Vizualizări3062 Autor: Ziarul National
Zece site-uri care te ajută să înveți o limbă străină foarte repede Guliver


Sa inveti o limba straina pare destul de dificil in ziua de azi, mai ales daca ai un program destul de incarcat. Din fericire, cand vine vorba despre invatarea unei limbi straine, exista foarte multe site-uri care iti vin in ajutor, scrie pickthebrain.com!

Daca pana acum ti se parea dificil sa inveti o limba straina, aceste site-uri iti dovedesc ca procesul de invatare poate fi foarte simplu si distractiv. In plus, din moment ce totul se desfasoara online, nu mai trebuie sa-ti faci griji ca intarzii la cursuri sau ca nu ai material didactic.

10 site-uri care te ajuta sa inveti o limba straina foarte repede

1. Invata o limba straina in doar 100 de zile

Vrei sa inveti o limba straina in proportie de 99% in doar 100 de zile? Foarte multi experti sustin ca este necesar sa inveti doar cele mai comune 1.000 de cuvinte ale unei limbi straine, apoi totul va fi foarte simplu. Programul oferit de site-ul www.rypeapp.com iti pune la dispozitie zece cuvinte noi in fiecare zi, oferindu-ti informatii despre pronuntie, scriere si in ce fraze pot fi folosite acele cuvinte. Fiecare task zilnic dureaza maximum cinci minute, insa la finalul programului de 100 de zile vei fi multumita de rezultate.

2. Schimb de conversatie

Sa inveti o limba straina poate fi foarte usor daca faci conversatie online. Acest site iti ofera posibilitatea sa te imprietenesti cu oameni din toate colturile lumii si sa invatati impreuna o limba straina. Este un exercitiu foarte usor si vei reusi sa inveti o limba straina intr-un timp destul de scurt.

3. Ai uitat o limba straina? Invat-o din nou in doar 21 de zile

Daca ai un program foarte incarcat, dar vrei sa reinveti o limba straina, acestsite iti vine in ajutor. Este disponibil 24/7, ai acces la foarte multe informatii si cursuri online, poti sa urmezi oricate lectii iti doresti, in orice moment al zilei, in orice zi din saptamana. Momentan, site-ul se adreseaza vorbitorilor de limba spaniola, dar ai posibilitatea sa vorbesti cu un nativ si sa-ti imbunatatesti vorbirea.

4. Michael Thomas

Daca tu consideri ca reusesti sa inveti o limba straina mult mai usor daca ai acees la cursuri audio, Michael Thomas este alegerea perfecta. Acesta iti pune la dispozitie foarte multe inregistrari care te vor ajuta sa inveti foarte repede o limba straina. Trebuie doar sa te obisnuiesti cu ideea ca vei fi nevoita sa exersezi de una singura.

5. Duolingo

Duolingo este una dintre cele mai populare platforme pentru invatarea unei limbi straine. Fiind foarte usor de utilizat, aceasta aplicatie te ajuta sa inveti o limba straina intr-un timp foarte scurt si foarte putin efort.

Vedeți celelalțte site-uri AICI.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md