01:34:42 20.04.2024
Stiri

VIDEO // Medicul care a GĂSIT LEACUL TUTUROR BOLILOR! A DEMONSTRAT în fața judecătorilor din SUA că nu minte!

Știri 10.09.2016 19:36 Vizualizări1667 Autor: Ziarul National


Dr. Sebi, un adevărat reformator al medicinei curative, s-a judecat în instanță cu Asociația Medicală Americană pentru aprobarea leacului său împotriva cancerului, tulburării bipolare, depresiei, tulburării de hiperactivitate cu deficit de atenție, mezoteliomului, bolii de reflux gastroesofagian și dependenței de droguri.

Pe zi ce trece, devine tot mai limpede că organismul uman posedă abilități vaste de autoregenerare. Un medic din America a testat această ipoteză până în cel mai mic detaliu, rescriind istoria medicinei prin dezvoltarea unui leac panaceu; este vorba de dl. dr. Sebi, medic patolog, vraci, botanist, biochimist și naturalist imigrant din Honduras. Specialistul și-a dedicat cariera cercetării medicale în scopul găsirii unui antidot pentru toate bolile grave din lume. Și, potrivit afirmațiilor medicului, acel leac ar fi fost identificat.

În 1988, dr. Sebi s-a confruntat în instanță cu Ministrul de Justiție al Statului New York într-un proces la Curtea Supremă de Justiție sub acuzația de publicitate falsă și practicarea medicinei fără autorizație după ce a publicat în mai multe ziare, printre care și the New York Post, următorul anunț:

„Institutul de cercetare USHA a vindecat SIDA și echipa sa s-a specializat în vindecarea anemiei cu celule falciforme, lupusului, orbirii, herpesului, cancerului și a altor boli”.

Înainte de judecarea în instanță a cazului, judecătorul i-a cerut dr. Sebi să aducă un singur martor pentru fiecare boală pe care susține că a vindecat-o, iar la scurt timp s-au prezentat în instanță nu mai putin de 77 de martori. Mărturiile acelor persoane și celelalte dovezi desprinse pe parcurs l-au determinat pe judecător să îl declare pe medic nevinovat de toate acuzațiile aduse.

Printre persoanele care i-au solicitat ajutorul se numără și celebrități precum Magic Johnson, Eddie Murphy, John Travolta și Lisa Left Eye Lopes, care în videoclipul de mai jos susțin următorul lucru:

„Cunosc un om care vindecă SIDA încă din 1987”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md