PROTEST la Chișinău: Vă rugăm să ne scuzați, nu producem cât furați/ GALERIE FOTO

Aproximativ patru sute de cetățeni au protestat astăzi în centrul Chișinăului, în scuarul Catedralei, începând cu ora 15.00. Manifestanții s-au arătat nemulțumiți de situația creată pe piața valutară și au cerut aurotităților să intervină pentru a stabiliza situația.

Participanții la protest au ținut mai multe pancarde în mâini cu mesajul: “Dații bani înapoi!”, “Vă rugăm să ne scuzați, nu producem cât furați”, “Vrem leul înapoi!”.

“Am venit la protest pentru a demonstra că-mi pasă și că sunt afectată de jocurile de pe piața valutară. Vreau să trăiesc într-o societate stabilă și să știu că statul nu ne fură pe noi, pe fiecare cetățean în parte”, a spus Maria Cernat, una dintre tinerele venite la protest.

Organizatorii au îndemnât participanții să adreseze politicienilor mesaje pe care le-au colectat într-o cutie amplasată lângă portretul domnitorului Ștefan cel Mare.

Urmăriți mai jos o galerie foto realizată la eveniment de fotograful Moldova.ORG, Dorin Goian.

ProtestLEU0001 ProtestLEU0002 ProtestLEU0003 ProtestLEU0004 ProtestLEU0005 ProtestLEU0006 ProtestLEU0007 ProtestLEU0008 ProtestLEU0009 ProtestLEU0010 ProtestLEU0011

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.