(video) Doi tineri, reținuți pentru că făceau plinul şi fugeau de la locul faptei fără să achite

nve00034-700×352

Doi tineri cu vârstele de 20 ani şi repectiv 29 ani, anterior judecaţi, au fost capturaţi de către ofiţerii de investigaţii ai IP Buiucani al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău cu suportul angajaţilor BPDS „Fulger” din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei, pentru că ar fi comis cel puţin trei cazuri de jaf de motorină de la staţiile peco din sectorul Buiucani al Capitalei.

Potrivit circumstanţelor constatate şi informaţiilor acumulate de către ofiţerii de investigaţii, indivizii se deplasau cu un automobil de model „BMW” la o staţie de alimentare cu petrol, unde făceau plinul şi fugeau de la locul faptei fără să achite operatorului.

Acţiunile criminale ale lor au fost fixate de camerele de supraveghere instalate la aceste staţii. Este de menţionat că aceştia se asigurau mai întâi de toate să schimbe numerele de înmatriculare la automobil cu altele furate de la acelaş model. Respectiv ei au furau plăcuţele de înmatriculare de la alte automobile de modelele „BMW”, după care se alimentau cu petrol şi nu achitau operatorului, cu scopul de a induce în eroare investigaţiile poliţiştilor.

Actualmente ei au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău şi sunt cercetaţi penal pentru jafuri în serie. Conform legislaţiei penale în vigoare indivizii riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 7 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente