5 cele mai importante produse prezentate de Apple la lansarea iPhone 7

apple-liveblog0336

Astăzi, 7 septembrie, a avut loc conferința Apple de prezentare a noului model de iPhone. Pe lângă acesta, compania a mai lansat și alte produse interesante sau actualizări importante ale celor existente.

#1. Super Mario Run pe iOS. Legendarul joc va putea fi acum jucat într-o versiune actualizată pe sistemul de operare Apple. Scopul jocului a rămas același, astfel încât personajul este într-o fugă continuă după monede, însă se va putea juca doar cu o singură mână, întrucât Mario se va mișca de la sine mereu. Jocul va fi lansat înainte de sărbători, atunci când va fi stabilit și prețul oficial.

apple-liveblog0083

#2. iWork. Reprezintă spații virtuale de lucru în comun, unde poți discuta în timp real cu colegii despre un anumit subiect sau proiect la care lucrați, fiecare având posibilitatea să facă editări și actualizări în timp real.

apple-liveblog0161

#3. Pokemon Go pe iWatch. În timp ce mergi îți vor veni tot felul de notificări ale jocului Pokemon Go: despre pokemonii din apropiere, pokestopuri și tot ce se întâmplă cu pokemonii tăi.

apple-liveblog0214

#4. Noua generație Apple Watch. Este numită „Apple Watch Series 2”. Versiunea este rezistentă la apă la o adâncime de 50 m, astfel încât ceasul poate fi purtat în timpul înotului sau a oricărui sport de apă. Alte noutăți ale versiunii: procesor mai rapid, ecran mai luminos, GPS încorporat, curea ceramică, watchOS 3, opțiunea Nike Plus pentru a spori motivarea de a alerga, 4 culori. Preț: 369 de dolari. Apple Watch Series 1  are câteva actualizări și va costa 269 de dolari.

apple-liveblog0241

#5. iPhone 7. Particularități:

# Disponibil în gold, silver, rose gold, black;

# Butonul „Home” este mai sensibil și este mai mult un touch decât un buton;

# Rezistent la apă și praf;

apple-liveblog0788

# Camera: o mai bună stabilizare, diafragma de 1.8, senzor de 12 megapixeli cu 60 % mai rapid, camera din față are 7 megapixeli. iPhone 7 Plus va avea două lentile: wide-angle și telephoto pentru zoom optic de 1x și de 2x.

apple-liveblog0467

apple-liveblog0473

# Ecranul este mai luminos, cu o gamă mai variată de culori;

# Difuzoare stereo: unul jos și altul sus;

apple-liveblog0554

# Apple Airpods: căștile fără fir. Intrarea pentru căști a dispărut; Căștile wireless au o baterie ce rezistă cinci ore și mai mult decât atât, vin la pachet cu o baterie externă ce durează 24 de ore. Preț: 159 de dolari.

apple-liveblog0618

# Performanța crește odată cu noul cip A10 (cu 40 % mai rapid decât A9 de la iPhone 6). Economisire a baterie de 2 ore față de iPhone 6;

# Preț iPhone 7: 649 de dolari; Preț iPhone 7 Plus: 769 de dolari;

# Capacități: 32 GB, 128 GB, 256 GB.

apple-liveblog0780

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente