Recomandări de evenimente pentru joi, o zi călduroasă din septembrie 2016

1
Foto: pexels.com

Nu știi ce să faci miercuri în timpul tău liber? #diez îți propune câteva dintre evenimentele care au loc la Chișinău în această zi de joi, 8 septembrie.

# Training – „Gestionarea resurselor umane și fundraising” la ora 9:00 la Hotelul Europa

Curs de formare profesională „Gestionarea resurselor umane și fundraising” în cadrul proiectului “ Îmbunătăţirea oportunităţilor şi serviciilor disponibile comunităţilor de afaceri de pe ambele maluri ale rîului Nistru prin susţinerea Asociaţiilor de Business”. Mai multe informații despre eveniment poți citi și pe pagina lui de Facebook. 

# Seminarul „Copilul și Școala la  MoldMedizin & MoldDent de la ora 11:00

După o vancanță îndelungată, copiii merg la grădiniță ori la şcoală, iar pentru părinți începe o etapă de emoții și griji. SanoTeca te pregăteşte cum să faci față provocărilor și îți prezintă specialişti care te vor ajuta să depășești momentele dificile. Așadar:
✔ Cum pregătim psihologic copilul pentru începerea școlii
✔ Aplicarea eficientă a laudei și pedepsei în educație
✔ Cum oferim ajutor emoțional
✔ Adaptarea la un nou regim alimentar
✔ Super Alimente locale
✔ Importanța apei pentru organismul copilului
sunt temele pe care le vom discuta pe 7 septembrie, între ora 11.00-17.00.

Intrarea este gratuită, iar locurile sunt disponibile după principiul primul venit, primul servit. Ai putea să afli și mai multe dacă urmărești evenimentul pe Facebook.

# Alpinism pe muntele Moldoveanu (2544m) la ora 13:00 la JCI Moldova

Pentru 3 zile, vom avem posibilitatea să escaladăm creasta Făgăraşului, să urcăm cele 2 vârfuri de peste 2500 m, Viștea Mare (2527 m) şi cel mai înalt punct din Carpații românești – Moldoveanu (2544 m). Coborârea va fi pe o cale diferită.

Itinerarul de 3 zile până la Moldoveanu este diferit prin faptul că ritmul de mişcare va fi mult mai confortabil şi vom avea mai mult timp să ne bucurăm de priveliștea munților. La sigur va fi o călătorie frumoasă și memorabilă.

Muntele Moldoveanul este situat în centrul României, în Munţii Făgăraş (Carpaţii Meridionali). Făgăraş este considerat cel mai pitoresc și frumos lanț muntos din România. Când te plimbi de-a lungul traseului de munte, surprinzi spiritul de înălţime.
Traseul are o complexitate medie.

Dacă doriți să participați la această aventură, urmăriți evenimentul pe pagina lui de Facebook

# Decoupage Atelier la Tucano Coffee Brasil la ora 15:00

Ne-am întors cu toții din vacanță la regimul obișnuit, cu noi resurse interioare, sper.
#MagicBox reîncepe atelierele săptămînale, care pot avea un orar flexibil, care poate fi ajustat după comoditățile voastre. Ne vedem ca de obicei în zi de joi, 8 septembrie, ora 15:00, la Tucano (str. Bodoni), et.2.
Pentru a vă înscrie îmi lăsați un mesaj pe pagina de Facebook #MagicBox, sau la nr. 079577887 (Cristina).
Taxa de participare (care acoperă toate materialele necesare) rămîne aceiași, 270 lei. Voi veniți doar cu buna dispoziție și cu „torbușoara” de inspirație, bineînțeles.

Dacă sunt anumite preferințe la imagini personalizate, care urmează să le decupăm pe cutii, îmi scrieți vă rog din timp pentru a le imprima pe foaia de orez. Mai multe informații despre eveniment află pe Facebook.

# Excursie prin orașul Chișinău la ora 16:00 în Parcul „Ștefan cel Mare și Sfânt”

Joi, 8 septembrie 2016, ora 16:00, ești invitat să descoperi orașul. Evenimentul este dedicat în special studenților și elevilor anul I în Chișinău, dorim să vă facem orașul cunoscut!

Participanții vor vizita: Muzeul Naţional de Istorie a Moldovei, Biblioteca Naţională a Republicii Moldova, Biblioteca Municipala B.P. Hasdeu, Muzeul de Istorie a Oraşului Chişinău – Turnul de Apă, Valea Morilor, Ștefan cel Mare Central Park… și alte locații perfecte din oraș.

Detalii și informații adiționale 069-110-492 Natalia sau 079-564-116 Doina. De asemenea, ai putea să afli informații și pe pagina de Facebook a evenimentului.

# Petrecere pentru pici şi mămici: Adio, vară! la Garden Palace Events Restaurant la ora 17:00

Revista Odoraş dă start unui nou „sezon” al Şezătorii Mamelor într-un mod cu totul special!  Vino pe 8 septembrie la Restaurantul Garden Palace pentru o pauză de relaxare, alături de alte mame, şi la o Mare de distracţie pentru cei mici.

În program vor fi: jocuri distractive: concursuri cu premii; defilare de modă; distracţie cu clovni şi personaje de poveste; muzică şi dansuri; invitaţi speciali; ateliere de creaţie; fourshette delicios. Prețulul unui bilet este de numai 50 lei pentru o mămică şi 1-2 copilaşi ai ei.

DRESS CODE. Şi pentru că aşa se cuvine, să o petrecem în stilul ei, vom avea şi un dress code. Vino neapărat îmbrăcat în alb/albastru! Iar dacă toată familia va purta elemente marine şi veţi fi creativi… s-ar putea să vă premiem! Mai multe detalii află pe pagina de Facebook. 

# Lady Orator. Vorbeşte ca o Regină, la ora 18:00 la Art Cafe

Care este secretul vorbitorilor de succes? Ce se află în spatele abilității extraordinare a liderilor de a motiva și de a inspira mulțimi de oameni printr-o prezentare de doar câteva minute?
Fie în interacțiunea cu clienții, cu oamenii pe care îi conduci sau chiar cu șefii tăi, succesul și impactul tău depinde de abilitatea de a-ți prezenta ideile și serviciile într-un mod captivant, convingător și clar.

Te invităm să descoperi și să pui în practică secretele unei prezentări excelente! Cui se adresează cursul ?
-Celor cărora nu le este teamă, dar, la o adică, ar schimba bucuroși locul de pe podium cu cel de pe scaun;
-Tuturor celor cărora le e groază când sunt anunțați că trebuie să facă o prezentare;
-Persoanelor din mediul business implicate în procese de comunicare (manageri, agenți vânzări etc.);
-Vorbitorilor buni pentru a afla de ce sunt buni și cum pot deveni vorbitori performanți. 

Cursul va fi in perioada : 8-13 (8,9, 12 si 13 septembrie) de la 18:00 pina la 21:00, in zilele de marti si joi.
Cel mai eficient curs de comunicare!!!
Participarea: 750 lei
Pentru detalii si inscriere apelati 078122235.
La finalizarea cursului se acorda certificate de participare. Mai multe informații despre curs ai putea să găsești și pe Facebook. 

# Human Rights Cafe #7 la Propaganda Cafe la ora 18:00

HomoDiversus te invită la Human Rights Café #7 – „Iubirea nu doare! Aspecte psihologice și juridice despre violenta in familie”. Dacă vrei să afli și despre alte forme ale violenței, vino la evenimentul din 8 septembrie la Propaganda Café. Discutăm cu un psiholog și un avocat despre problema violenței în familie în RM. Care sunt formele mai puțin cunoscute ale violenței în familie ? Care este responsabilitatea statului și unde este limita între relațiile private din familie și obligațiile statului de a se implica ?

La aceste și la alte întrebări vom încerca să găsim răspunsuri alături deSanda Roșca, psiholog la Centrul Internațional “La Strada” și Dumitru Petru Sliusarenco, avocat A.O.„Promo-LEX”. Mai multe informații despre eveniment află pe pagina de Facebook a acestuia. 

# Spectacolul „Madame Bovary” la Teatrul Geneza Art la ora 19:00

Teatrul Geneza Art prezintă spectacolul „Madame Bovary” după celebrul roman cu același titlu de Gustave Flaubert. „Ador istoriile care se citesc cu sufletul la gură, care-ți fac teamă. Detest eroii banali și sentimentele potolite… așa cum sunt în viață.”

Regie: DANIELA BURLACA

Costume: LILIA IXARI

Expresie corporală: IRINA SLOBONEANIUC

În roluri: Daniela Burlaca, Boris Cremene, Nicu Țurcanu, Cristian Perepeliuc, Mihai Bordian, Radmila Popovici, Ștefan Bouroșu, Vasile Cauia, Adriana Bîtcă, Alina Zmeu, Ana-Sia Cărăuș, Doina Tosca. Rezervări de bilete se fac la numărul de telefon 0691 32 746. Mai multe informații află pe pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente