10 recomandări de evenimente pentru prima zi de miercuri din această toamnă

14240584_1647150135575110_1495073463_n
Foto: Instagram / Ksenia Mihalskaya / @te_bessum

Nu știi ce să faci miercuri în timpul tău liber? #diez îți propune câteva dintre evenimentele care au loc la Chișinău în această zi de miercuri, 7 septembrie.

1. Cum ne pot îmbolnăvi conflictele la locul de muncă la CIE Moldexpo, ora 11.00

14203142_634134416768360_3026908288080559842_n

Trăim într-un mediu în care învățăm continuu căror norme trebuie să corespundem și ce trebuie să facem pentru a-i satisface pe alții. Lucrăm într-un mediu în care, tradițional, autoritatea supremă trebuie ascultată și respectată. Conflictele care ne consumă devin frecvente în astfel de situații. Există mai multe metode ce vă pot ajuta să le ocoliți. Vă propunem câteva dintre ele:

# Cum ne pot îmbolnăvi conflictele la locul de muncă
# Cum poate fi transformată energia unui conflict
# Cum diagnosticăm relația medic-pacient
# Cum poate fi ajutat pacientul să înțeleagă mai bine ce maladie are și cum poate un medic să-i transmită clar informația?

Vă așteptăm la TribunaSănătății // Cum ne pot îmbolnăvi conflictele la locul de muncă pe 7 septembrie 2016,între ora 11.00 – 15.30.
Intrarea este gratuită, iar locurile sunt disponibile după principiul primul venit, primul servit.
Asigură-ți un loc la eveniment ➡ https://goo.gl/LOeu3M Pagina de Facebook a evenimentului o găsești aici.

 

2. Impactul Japoniei în dezvoltarea personală la Tucano Coffee (Str.Bodoni), ora 18.00

14199422_1207250999338680_1090067682246295798_n

Vă invitam la un eveniment inedit la care vom avea ocazia să descoperim Japonia prin ochii a patru persoane care au fost acolo.  Vom discuta despre oameni, cultură si diferențe culturale, mâncare japoneză, obiceiuri, taseuri turistice si orașe mai putin cunoscute, organizația JCI din Japonia si multe alte detalii descoperite de speakerii evenimentului. Cine? Ana Boisteanu, Ion Bargan, Stanislav Cobiletchi, Ion Plamadeală. Pagina de Facebook a evenimentului o găsești aici.

 

3. Curs de Filosofie Aplicata la Noua Acropola Chisinau, ora 19.00

13697248_1136898086373754_6822394657419443090_n

Ce trebuie să ştii pentru ca să-ţi construieşti o FILOSOFIE DE VIAŢĂ trainică? În mod inevitabil, în viaţa fiecărui om se împletesc dificultăţile cu momentele frumoase şi liniştite. Dragostea, Cunoaşterea, Munca, Relaţiile interumane, Creaţia, Suferinţa sunt actori, catalizatori, instrumente, mijloace care ne dau ocazia să ne cunoaştem pe noi înşine, să descoperim lumea şi pe ceilalţi şi să înţelegem marile legi ale Vieţii. Totuşi, lucrurile nu sunt chiar atât de simple, iar oamenii suferă în mod repetat din cauza aceloraşi erori, se plafonează în faţa unor limite pe care le consideră de netrecut, devin blazaţi odată cu înaintarea în vârstă şi aleg să privească viaţa cu teamă, neîncredere şi descumpănire. Mai multe detalii despre eveniment găsești pe pagina de Facebook.

 

4. Spectacolul Madame Bovary la Teatrul Geneza Art, ora 19.00

13891808_1189940527737502_869846149481358153_n

Piesa e povestea tragică a Emmei Bovary, o femeie cu o căsnicie nefericită, cu un soț mediocru, cu niște amanți egoiști și prea multe iluzii romantice, cautând în continuu iubirea zugrăvită în cărți chiar dacă trăiește lângă un bărbat anost ce nu bănuiește nimic din zbuciumul emoțional care marchează existența soției sale. Întreaga stare lăuntrică a acestui personaj controversat, ce reprezintă simbolul decăderii morale eterne, a adus pe scena Teatrului Geneza Art, momente pline de dragoste, erotism, răzbunare și ură.

La finalul spectacolului, spectatorii rămân învăluiți de misterul acestei povești ce a reușește să mascheze imoralitatea, mărginirea, uscăciunea sufletească şi cruzimea, generate de orânduirea capitalistă.  „Ador istoriile care se citesc cu sufletul la gură, care îți fac teamă. Detest eroii banali și sentimentele potolite, așa cum sunt în viață.” Pagina de Facebook a evenimentului o găsești aici.

 

5. Acoustic Night la Korovva, ora 20.30

14212070_1604728106492670_797111666178383642_n

Nopțile muzicale la Korovva sunt din ce în ce mai bune. Miercurea aceasta te invităm la noi ca să petrecem soarele împreună cu Călin Manole. O delectare muzicală mai specială. Muzică bună,ceai delicios și multe multe dulciuri. Pagina de Facebook a evenimentului o găsești aici.

 

6. Filmul „Bad Moms / Mame bune şi nebune” la Patria Cinema

Scenariştii filmului „Marea Mahmureală” aduc pe marile ecrane o nouă comedie nonconformistă „Mame bune şi nebune”, în care Mila Kunis, Kristen Bell şi Annie Mumolo sunt hotărâte să renunţe la prejudecăţi, în favoarea distracţiei. Aparent, Amy (Kunis) are o viaţă perfectă: o căsnicie fericită, copii isteţi, o casă minunată şi o carieră în ascensiune. Cu toate acestea, munceşte mult, se ocupă de gospodărie şi este pe punctul de a ceda nervos din cauza epuizării. Sătulă să respecte toate regulile impuse de societate, aceasta face echipă cu alte două mame depăşite de realitate, în misiunea de a se elibera de responsabilităţile convenţionale. Acţiunile lor iresponsabile, nepotrivite pentru orice mamă, aduc trioul de belea în conflict deschis cu grupul mamelor perfecte de la şcoală şi reprezentanta acestora. Rezultatul va stârni hohote de râs… Pentru mai multe detalii privind ora proiecțiilor, accesați site-ul cinematografului Patria.md

 

7. Filmul „The 9th Life of Louis Drax”la Patria Cinema

Celebrul psiholog Allan Pascal încearcă să descopere secretele, care păstrează conștiința copilului de 9 ani, Louis Drax, intrat în comă după un accident misterios.

 

8. Filmul „Pete’s Dragon” la Cinema Patria

Aflat ca regizor la al doilea lungmetraj, David Lowery ne prezintă Pete’s Dragon, povestea unui tânăr orfan şi a celui mai bun prieten al lui, Elliott, care, întâmplător, este dragon. Pentru mai multe detalii privind ora proiecțiilor, accesați site-ul cinematografului Patria.md

 

9. Filmul „The Secret Life of Pets / Singuri acasă 3D” la Patria Cinema

Illumination Entertainment și Universal Pictures prezintă cel de-al cincilea lor proiect comun, animația SINGURI ACASĂ, o comedie despre ce fac animăluțele noastre de companie după ce noi plecăm la serviciu sau la școală zi de zi. Superstarurile Eric Stonestreet și Kevin Hart debutează ca voci de animație de lung metraj, și lor li se alătură Ellie Kemper, Lake Bell, Jenny Slate, Bobby Moynihan, Hannibal Buress și Albert Brooks.

Producători sunt Chris Meledandri, fondator și CEO Illumination, împreună cu Janet Healy, colaboratoarea sa de lungă durată, iar regizori sunt Chris Renaud (Despicable Me, Despicable Me 2) și Yarrow Cheney. Scenariul le aparține lui Brian Lynch, Cinco Paul & Ken Daurio. Pentru mai multe detalii privind ora proiecțiilor, accesați site-ul cinematografului Patria.md

 

10.  Filmul „Mechanic: Resurrection / Mecanicul 2” la Patria Cinema

Arthur Bishop a crezut că și-a lăsat în urmă trecutul criminal, când dușmanul său cel mai periculos îi răpește iubirii vieții. Acum, el este obligat să călătorească prin toată lumea pentru a comite trei asasinate imposibile, făcând ce face el cel mai bine, să pară accidente. Pentru mai multe detalii privind ora proiecțiilor, accesați site-ul cinematografului Patria.md

Distracție plăcută!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente