Școala britanică „ВЗЛЁТ” dorește să instruiască încă 30 de tineri în leadership și mentorat public

1

Școala Britanică pentru Tinerii Lideri „ВЗЛЁТ” este o platformă pentru tinerii activi, concepută pentru dezvoltarea abilităților de lider și pentru aprofundarea cunoștințelor în diverse domenii. „ВЗЛЁТ” își va desfășura activitatea în perioada 24-28 septembrie, în incinta Centrului de Instruire și Agrement Ivancea reunind 30 de tineri activi cu vârste între 18-25 de ani.

Școala își va continua activitatea cu a doua ediție, programată pentru luna ianuarie, 2017. Ajunsă în acest an la a VI-a ediție, „ВЗЛЁТ” crează și menține un dialog constant între societatea civilă, tinerii activi și membrii organizațiilor naționale din Moldova. Școala, cu instruire în limba rusă, construiește punți de comunicare în rândul tinerilor de pe ambele maluri ale Nistrului.

1

Participanții vor avea posibilitatea să facă schimb de experiență, să dezvolte și să pună în aplicare proiecte comune în beneficiul comunității pe care o reprezintă.

Tinerii lideri vor avea oportunitatea de a studia:

  1. Managementul Proiectelor
  2. Comunicare Digitală
  3. Comunicare Eficientă
  4. Mentorat
  5. Marketing Politic
  6. PR Management

 

Traineri evenimentului vor fi: partenerul asociat „Civitta” Ana Mardare, directorul executiv „EcoVisio” Maxim  Pijevskii, directorul general „Granat” Artur Gurău, directorul general „Publicis” Eugen Boico și alții.

Programul „ВЗЛЁТ” este finanțat în totalitate de către Ambasada Britanică la Chișinău prin Fondul pentru prevenirea Conflictelor, Susținerea Stabilității și Securității.

Cei interesați pot completa formularul de aplicare. Mai multe detalii despre eveniment le puteți urmări pe pagina de Facebook .

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente