07:43:07 24.04.2024
Stiri

Vedetele în COPILĂRIE

Monden 02.05.2015 16:04 Vizualizări2185 Autor: Daniela Hadei


Vedetele în COPILĂRIE

Fotografii // Sunt cunoscuți atât în țară, cât și peste hotarele ei, iar copiii de cândva sunt astăzi adulți în toată firea

Chiar dacă odată cu trecerea timpului au crescut și și-au croit un drum în viață, zâmbetul de pe chipul lor a rămas același. Ziarul NAȚIONAL publică mai jos o serie de fotografii de colecție din copilăria lui Ionel Istrati, Nicoletei Nucă, Nataliei Barbu, Doiniței Sulac, Taniei Cergă și a lui Guz.

Natalia Barbu, tachinată pentru buzele mari

S-a născut la Chișinău, iar de câțiva ani este stabilită în București, acolo unde, alături de soțul ei, îl crește pe Victoraș, băiețelul lor. Deși în copilărie era tachinată pentru buzele sale mari, pe care încerca să și le ascundă, astăzi Natalia Barbu a recunoscut că se mândrește cu ele.

Ionel Istrati, ochi albaștri și zâmbet de milioane

Ionel Istrati s-a născut în capitală, iar pe când avea numai doi ani, familia lui s-a mutat în satul Ţibulăuca, raionul Dubăsari. Interpretul cu ochii mari și albaștri şi-a petrecut acolo anii de copilărie și adolescenţă. „Timpul schimbă totul, cu excepţia unui lucru din noi, care este mereu surprins de schimbare”, a descris Ionel această fotografia din copilărie.

Doinița Sulac, de mică alături de tatăl său

Cu părul prins la spate, într-un paltonaș roșu, cochetă și fără doi dințișori în partea din față. Așa arăta frumoasa Doinița Sulac la vârsta de cinci ani. Deși era încă mică, fetița de atunci, care a pășit mai apoi pe urmele regretatului său tată, Nicolae Sulac, mergea cu mama ei la concertele maestrului și deja știa să cocheteze atunci când vedea un aparat de fotografiat sau o cameră de filmat.

Tania Cergă, mereu alături de fratele său

S-a născut la Chișinău, iar o mare parte din copilărie a petrecut-o alături de fratele său, Mihai. Fosta solistă a formației „Studio One”, Tania Cergă, are în palmares mai multe piese cunoscute atât în țară, cât și peste hotarele ei, iar fanii au catalogat melodia „Orașul meu” drept noul imn al Chișinăului.

Guz, sufletul petrecerilor în familie

Tânărul interpret, care a jucat rolul principal în filmul „Culorile”, îndrăgit, în special, după ce a lansat piesa „Buburuza”, Guz, cu numele real Ion Guzu, s-a născut în orașul Leova și cântă de mic. De pe atunci era sufletul petrecerilor în familie, iar chitara și dispoziția bună îi erau mereu alături. Este compozitor, actor, muzician, regizor, editor de montaj și este cunoscut drept un artist fără inhibiţii şi limite.

Nicoleta Nucă, dedicată muzicii

Arată ca un top-model și cântă de la vârsta de cinci ani. Primele concerte le-a avut încă pe când era la grădiniţă, dar prima scenă mare pentru ea a fost cea de la Teatrul de Operă și Balet, unde a urcat pentru prima data la vârsta de șase ani. S-a născut la Chișinău, iar în prezent este stabilită în București, acolo unde a început o carieră serioasă în muzică. Nicoleta Nucă se consideră „poliglot” în stilurile de muzică, dar o reprezintă „black”-soul, bluesul, jazzul și, totodată, muzica fado (Portugalia), dar și doinele noastre.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md