Timpul liber îţi cam dăunează astăzi pentru că îţi vin în mint tot felul de lucruri care de care mai pesimiste. Nu eşti motivat să faci nimic altceva în afară să te plângi de nedreptăţile din jur şi de lipsa de ajutor a altora. Desigur că sunt simple exagerări, însă chiar şi aşa ai face bine să încetezi dacă nu vrei să pici în dizgraţie.

Taur

Visezi cu ochii deschişi întreaga zi, iar vorbele celor din jur îţi trec pe lângă urechi. Familia poate fi deranjată de atitudinea ta, dar ce mai contează când sufletul îţi saltă de bucurie. Ai mare grijă la obiectele personale, dacă mergi în locuri aglomerate pentru că sunt şanse să le pierzi.

Gemeni

I-ai promis persoanei iubite că vei face un lucru şi desigur că ai uitat complet de vorbele spuse. Argumente în favoarea ta nu prea ai, aşa că o faci pe victima, rol care singur nu te prinde în acest moment. Pentru a pune punct furiei partenerului îţi reînnoieşti promisiunea.
 
Rac

Procesul de selecţie a unui partener de relaţie este drastic şi uite aşa toţi cei care se învârt prin jurul tău se sperie. Cei care vor să fie alături de tine au de trecut diverse teste care de care mai grele. Raţiunea nu are ce căuta în procesul de îndrăgostire, deci ascultă ce are şi inima de spus.

Leu

Vezi cum familia se entuziasmează la auzul unei veşti şi tu eşti cât se poate de rezervat cu privire la rezultatul bun care poate ieşi din astfel de situaţii. Totuşi nu laşi pesimismul tău să îi afecteze pe cei din jur, ci mai degrabă te mulţumeşti să le zâmbeşti şăgalnic atunci când ţi se povesteşte câte ceva.

Fecioara

Nu poţi înţelege pornirile persoanei iubite atunci când vorbiţi despre petrecerea timpului liber. Tu îţi doreşti să ieşi în lume să întâlneşti persoane noi şi dornice de distracţie, el vrea mai multă intimitate. Astfel de momente te fac să te îndoieşti de relaţia pe care o aveţi şi să te întrebi dacă nu cumva aveţi şi alte scopuri diferite.

Balanţă

Te străduieşti să strângi ceva bani pentru zile negre, însă nu începe de astăzi. Te vezi nevoit şi să faci o cheltuială majoră astăzi venită de nicăieri, iar partenerul de viaţă deja îţi reproşează lipsurile. Tu nu te simţi vinovat, dar nici nu rămâi pasiv la situaţia deloc plăcută în care te afli.

Scorpion

Când te aştepţi mai puţin îţi trece pragul o persoană dragă ţie pe care nu ai mai văzut-o de mult timp, iar tu eşti mai mult decât încântat. Aveţi multe să vă povestiţi mai ales amintiri de rememorat. Afli nişte informaţii de-a dreptul uimitoare despre viaţa lui actuală, iar acestea îţi vor umple sufletul de bucurie şi speranţă.

Săgetător

Să fii parte a unui anturaj este tot ce ţi-ai dorit mai mult, însă ţine cont de faptul că au valori total diferite de ale tale. Pari să le adopţi doar pentru a fi parte a grupului, însă nu te simţi în largul tău. Oamenii care nu te acceptă aşa cum eşti nu au ce căuta în preajma ta, chiar dacă par inteligenţi şi importanţi.

Capricorn

Abia ai aşteptat un eveniment şi acum când îţi bate la uşă nu te mai simţi la fel de entuziasmat. Cauţi explicaţii şi vrei să binedispui, dar nu reuşeşti. În aceste condiţii te retragi din lumea dezlănţuită şi îţi iei câteva ore libere pentru a te analiza şi a vedea unde este cu adevărat problema.

Vărsător

Revin în viaţa ta unele persoane din trecut ca şi cum singura lor menire ar fi să îţi pună beţe-n roate. Apar ca de nicăieri şi parcă vor să îţi dea lumea peste cap şi o vor face dacă le permiţi. Este momentul să pui punct trecutului şi să te concentrezi pe prezent căci are multe de oferit.

Peşti

Eşti invitat într-un loc inedit la un eveniment despre care nu ai auzit mai nimic. Deşi te panichezi, este un moment bun pentru relansarea vieţii sociale serios zdruncinată în ultima vreme. Cunoşti oameni noi şi reuşeşti să ajungi în centrul atenţiei, fiind cel responsabil cu umorul.