Evenimente la care să vă petreceți timpul frumos marți, 6 septembrie

3VLTPNZ3VD

Nu știi ce să faci marți în timpul tău liber? #diez îți propune câteva dintre evenimentele care au loc la Chișinău în această zi de marți, 6 septembrie.

#1. Susțin campania NU dau/NU iau #mită – Pentru o Moldovă Prosperă

Dacă crezi că Moldova poate avea un viitor frumos, dacă nu tolerezi corupția, dacă ești gata să începi schimbarea societății de la sine, dacă iți pasă de viitorul acestei țări – fii alaturi de #GenerationICS. Vin-o și Susține campania NU DAU/NU IAU #mită! Evenimentul are loc în parcul „Ștefan cel Mare”, începând cu ora 12:00. Află mai multe detalii pe Facebook.

 

#2. Тренировка по Ултимэйт Фрисби / Ultimate Frisbee Practice

Echipa Flying Mamaligas caută entuaziaști care vor să joace frisbee. Antrenamentul va avea loc la 19:00 pe strada Studenților 2/2. Oricine este invitat. Detalii – aflați pe Facebook.

 

#3. Madame Bovary

Teatrul Geneza Art prezintă spectacolul „Madame Bovary” după celebrul roman cu același titlu de Gustave Flaubert. Spectacolul începe la ora 19:00. Detalii aflați aici.

 

#4. de la Monet la Cézanne

Petele impresionismului ne teleportează în viața urbană a anilor 1870 cât și în imagini peisagistice expresive. Korovva Art Society te invită pe tine și prietenii tăi cointeresați în curentele și reprezentanții artei diferitor perioade pentru a discuta/crea diferite teorii/opinii pe baza acestora. De asemenea te așteapta un joc a cuvintelor DADA de la ediția anterioară! Evenimentul începe la ora 19:00 la Korovva. Află detalii aici.

 

#5. Cybertopia – Visurile Văii Silicon

La Apartamentul Deschis are loc proiectarea filmului „Cybertopia – Visurile Văii Silicon”. Acesta e locul unde comercianții se orientează spre cel mai ambițios vis – de a imagina și crea o realitate digitală care poate depăși politica, războiul și alte necazuri care stagnează creșterea și stabilitatea societății noastre. Cybertopia: Visurile Văii Silicon ne îndreaptă spre epicentrul revoluției tehnologice și oameni care speră să modeleze o lume nouă prin forța viziunii lor. Filmul începe la ora 20:00. Urmăriți evenimentul și pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente