(video) Urmărește retrospectiva de la Ignite Chișinău: Oameni și experiențe care motivează

Ignite Chisinau

Iubitorii de nou, original și nonconformism pot include în agenda personală un nou eveniment – Ignite Chișinău. Prima ediție, organizată de Tekwill și Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC, s-a desfășurat la data de 24 august sub genericul ”you. different”.

17 personalități autohtone au acceptat provocarea de a împărtăși experiențe, concluzii și gânduri despre cum e să fii diferit în Moldova. Cele peste 100 de persoane prezente în sală au avut parte de o experiență unică, savurând o fuziune de energie pozitivă, inspirație, creativitate, istorii despre provocări, succese, soluții neordinare, inițiative de pionierat.

Evenimentele Ignite respectă un concept distinct: vorbitorii îşi împărtăşesc pasiunile personale şi profesionale utilizând 20 de slide-uri care se schimbă automat la fiecare 15 secunde. Rezultatul este o prezentare rapidă și distractivă, care durează doar 5 minute.

„Ignite Chișinău este un eveniment care se desfășoară în peste 100 de orașe din lume. Vine pentru prima dată la Chișinău și este dedicat comunității IT și nu doar, deci publicului larg. Evenimentul este o noutate pe final de vară în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în domeniul TIC”, finanțat de USAID, pentru a motiva, pentru a stimula, pentru a aduce cele mai bune experiențe în vizorul publicului larg.” a menționat Ana Chirița, Director Executiv al Asociației Naționale a Companiilor din Domeniul TIC și Coordonator al Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC”.

Vă invităm să urmăriți o retrospectivă video a evenimentului și să cunoașteți impresiile speakerilor și participanților. Pentru imagini, detalii despre speakeri și mai multă informație despre eveniment, accesați pagina Ignite Chișinău din rețeaua de socializare Facebook.

Taguri: #USAID Moldova
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente