„Steagurile de partid ar fi bine să nu fie prezente, deoarece este un protest al cetăţenilor, un protest nepartinic”, a precizat activistul.

Totodată, Liviu Vovc a îndemnat participanţii la manifestaţie să anunţe imediat poliţia în cazul în care observă o persoană care instigă la violenţă.

„Am discutat cu colaboratorii Inspectoratului Naţional de Poliţie. I-am anunţat că va fi un număr foarte mare de oameni. I-am rugat să dubleze sau chiar să tripleze numărul colaboratorilor în timpul protestului. Aşa că cetăţenii să nu spună că Poliţia a venit ca să le închidă gura, dar să fie conştienţi că Poliţia este cu noi pentru a menţine ordinea publică şi a nu permite provocatorilor să întoarcă mitingul într-o direcţie greşită”, a mai adăugat Vovc.

Amintim că mâine se va desfăşura un miting de protest în Piaţa Marii Adunări Naţionale, începând cu ora 13:00. În cadrul manifestaţiei, va fi solicitată restituirea miliardului furat, demisia conducerii Procuraturii, Comisiei Naţionale de Integritate, Curţii Supreme de Justiţie, Curţii de Apel, Consiliului Concurenţei şi Serviciului Vamal, în vederea iniţierii procesului de reformare a acestor instituţii. Mai mult, participanţii la eveniment vor solicita să fie încetate atacurile asupra libertăţii presei.