Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Gaburici a prezentat noul ministru…

Gaburici a prezentat noul ministru de Interne

Oleg Balan, noul ministru al Afacerilor Interne, a fost prezentat, astăzi, colectivului instituţiei, de către premierul Chiril Gaburici și Dorin Recean, ex-ministrul de Interne.

Premierul a mulţumit fostului ministru al Afacerilor Interne pentru munca depusă, precizând că perioada în care şi-a desfăşurat activitatea a fost marcată de numeroase realizări și schimbări majore, implimentarea cărora necesită o continuitate, pentru asigurarea stabilității, păcii și ordinii publice. De asemenea, Chiril Gaburici, a subliniat disponibilitatea Guvernului de a susține și a oferi suportul necesar în implementarea reformei MAI.

Dorin Recean, a menționat că succesele obținute se datorează echipei ministerului care a demonstrat flexibilitate și competență, și a îndemnat colegii să se mândrească pentru contribuția pe care au avut-o în procesul de realizare a Acordului de Asociere, liberalizarea regimului de vize, precum și sporirea gradului de încredere a cetățeanului în sistemul afacerilor interne.

La rândul său, noul ministru al Afacerilor Interne, Oleg Balan, a specificat că în viitor, va întreprinde toate acțiunile necesare pentru a răspunde solicitărilor societăţii.