La Orhei va avea loc Congresul Mișcării “Ravnopravie”

Congresul Mișcării social-politice “Ravnopravie”, care va avea loc la 25 septembrie curent, va avea loc în orașul Orhei. Decizia vine din partea Președintelui partidului, Ilan Șor și trimisă prin inetermediul avocaților.

Potrivit unui comunicat de presă, în scurt timp, urmează a fi identificată locația unde va avea loc evenimentul, cert este că, se va opta pentru una din cele mai mari săli disponibile din oraș.

Precizăm că, pe ordinea de zi a Congresului vor fi incluse următoarele chestiuni: prezentarea raportului de activitate și alegerea noii componențe a Consiliului Politic, organelor de conducere și de control ale Mișcării.

Totodată, în cadrul Congresului va fi aprobată noul program și pusă la vot noua componență a Comisiei pentru modificare a Statutului Mișcării Social-politice Ravnopravie.

Menționăm că Ilan Șor a fost ales noul Președinte al Mișcării Social-Politice Ravnopravie la 19 iunie 2016.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.