Ești așteptat sâmbătă la Seedstars Chișinău pentru a afla care este cel mai bun startup din Moldova

Seedstars_cover image

Tekwill și Asociația Națională a Companiilor din domeniul TIC vă invită sâmbătă, 3 septembrie, la evenimentul Seedstars Chișinău, ediția locală a competiției globale Seedstars World. 10 cele mai mai promițătoare startupuri din Moldova vor concura pentru a reprezenta țara în cadrul Seedstars Summit, eveniment care se va desfășura în aprilie 2017 în Elveția și care va oferi învingătorului un premiu mare în valoare de 1 milion de dolari SUA în calitate de investiție de capital.

Vă așteptăm să fiți alături de noi, cu începere de la ora 16.00, pentru a susține echipele aflate în competiție și a afla cine este învingătorul”, ne îndeamnă organizatorii evenimentului.

Puteți participa gratuit  în cadrul Seedstars Chișinău. Este nevoie doar să accesați pagina web a evenimentului și să vă înregistrați. Grăbiți-vă, numărul de locuri este limitat

Imagine 2

În continuare vă prezentăm startupurile selectate pentru Seedstars Chișinău și vă sugerăm să nu ratați posibilitatea de a le urmări ”în acțiune”:

AVO este o aplicație care vă permite să folosiți numărul de telefon local atunci când sunteți în altă țară, fără a utiliza serviciile roaming. Prin intermediul AVO puteți să efectuați apeluri ieftine în întreaga lume, dar și să primiți apeluri de la orice utilizator de telefonie mobilă ca urmare a redirecționării apelurilor. Astfel puteți economisi până la 90% din cheltuieli. Aflați mai mult despre acest produs pe site-ul oficial www.avoapp.com sau pe pagina de Facebook.

Baro este o platformă pentru gestionarea și optimizarea anunțurilor pe platforme sociale. Pentru a începe procesul de lucru, fiecărui utilizator îi este atribuit un robot care ghidează persoana prin procesul de creare a primei campanii pe BARO. Pagina de Facebook o puteți accesa aici, site-ul oficial: www.baro.io.

Energy Solaris este primul colector solar 4-în-1 AirSolaris din lume, care, pe lângă faptul că asigură încălzirea și ventilarea încăperii, usucă fructe și pregătește mâncare în regimul de gătire lentă (slow-cooking). Mai multe detalii despre cum funcționează acesta puteți afla accesând site-ul oficial www.energysolaris.com sau pagina de Facebook.

FENTURY e o aplicație ce ajută utilizatorii să-și optimizeze cheltuielile și să își planifice eficient resursele. Utilizatorul poate recepționa în mod automat informația privind plățile realizate de pe conturile sale. De asemenea, el poate planifica cheltuielile viitoare, inclusiv facturile, plățile pentru credit, ocaziile speciale, chiar și planurile de vacanță, iar aplicația îi va transmite notificările privind executarea acestora în timp util. Detalii despre FENTURY găsiți pe pagina oficială www.fentury.com sau pe pagina de Facebook.

Fitsko e un startup care are scopul de a preveni obezitatea în rândul copiilor. Această aplicație permite părinților să monitorizeze dieta copiilor, activitatea lor fizică și greutatea prin senzori, imagini și chiar jocuri. Fitsko recompensează copiii în mod automat și imediat, astfel încât să-i încurajeze să adopte un comportament sănătos de la o vârstă fragedă. Accesați site-ul oficial www.fitsko.com pentru a afla cum poți utiliza această aplicație.

Health Outsourced e platformă care oferă asistență gratuită și nelimitată înainte, în timpul și după călătoriile medicale. Pentru mai multe detalii accesați www.healthoutsourced.com.

MedicalTourismReview este o platformă care conectează pacienții și furnizorii internaționali de servicii medicale prin intermediul comunității, recenziilor, întrebărilor/răspunsurilor. Aceasta va conține informație despre instituțiile medicale internaționale, contacte, recenzii lăsate de pacienți, fotografii, cât și serviciile medicale oferite de aceste instituții, detalii despre procedurile legale de parcurs, drepturile pacienților în țările respective. Mai multe detalii vor fi disponibile curând pe http://medicaltourism.review/.

ProEconomica este un simulator economic de tip browser. Pentru că este în primul rând un simulator, ProEconomica pune accent pe concepte întâlnite în realitate (concurenţa, materiile prime, statul ş.a.). Ba mai mult, un succes în lumea virtuală ProEconomica poate avea efecte și în viața reală, pentru că aici pe lângă faptul că îţi dezvolţi abilităţile antreprenoriale, poţi să obţii şi premii reale. ProEconomica este o lume virtuală în care poţi lansa o afacere virtuală, pentru a obţine o experienţă reală. Mai multe detalii pe pagina oficială http://www.proeconomica.com sau pagina de Facebook.

Retently oferă companiilor instrumente eficiente pentru măsurarea satisfacției consumatorilor, colectarea feedback-ului valoros din partea acestora și creșterea nivelului de loialitate. Retently contribuie la creșterea  veniturilor și menținerea clienților prin colectarea, prelucrarea și îmbogățirea diverselor date de afaceri și furnizarea instrumentelor pentru îmbunătățirea comunicării cu clienții. Mai multe detalii pe pagina oficială www.retently.com sau pagina de Facebook.

Vintage este o platformă care permite companiilor să-și decoreze spațiile interioare cu opere de artă realizate de cei mai talentați artiști din Republica Moldova. Orice iubitor de artă/companie poate închiria sau procura într-o manieră extrem de ușoară creații ce vor conferi o energie extraordinară oricărei încăperi. Mai multe detalii vedeți pe pagina oficială www.vintage.vg.

Seedstars Chişinău este organizat în premieră în Moldova de către Tekwil și Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC”. Parteneri media ai evenimentului: Agora, Allmoldova, Diez, Zingan TV.

Seedstars World călătorește anual în peste 65 de țări cu scopul de a identifica cei mai buni antreprenori ce sunt la etapa inițială de finanțare și de a le oferi acestora oportunitatea de a câștiga premii în valoare de până la 1 milion de dolari, dar și posibilitatea de a se conecta la rețeaua de investitori și mentori din întreaga lume.

Taguri: #USAID Moldova
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente