Un autoturism furat din Spania a fost reținut la Leușeni

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Poliţiştii de frontieră din punctul de trecere Leușeni au depistat, pe sensul de intrare în țară, un autoturism marca Citroen C3 care figura în evidenţele Interpol ca „bun căutat”, alerta fiind emisă de autorităţile spaniole.

La data de 27 august curent, în cadrul formalităţilor specifice de control al frontierei s-a prezentat un cetăţean al României, în vârstă de 37 ani, din județul Neamț, conducând un autoturism marca „Citroen C3”, fabricat în 2007 și înmatriculat în Spania.

În urma verificării documentelor de călătorie a persoanei, cât și celor pentru mijlocul de transport, polițiștii de frontieră au constatat că automobilul figura în baza de date O.I.P.C. Interpol, ca fiind furat pe teritoriul Spaniei. Consemnul a fost introdus de autoritățile spaniole în data de 10 august 2016.

Din declarațiile românului s-a aflat că acesta ar fi procurat autoturismul în Spania acum cinci ani, de la un conațional, contra sumei de două mii de euro. La fel, bărbatul și-ar fi dat seama că ar putea avea probleme din cauza unei neînțelegeri cu fostul proprietar al mașinii.

Până la clarificarea situației mijlocul de transport a fost reținut în punctul de trecere Leușeni.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...