Lucruri alternative pe care să le dăruiești profesorilor la 1 septembrie în locul tradiționalelor flori

4TDHSPIMJ6

Un nou an școlar își ia startul mâine, 1 septembrie, și mii de copii se vor prezenta de la primele ore ale dimineții la tradiționalul careu de inaugurare. Știm că florile rămân cele mai frumoase gesturi prin care le spunem profesorilor „bine am venit la școală”, noi însă vă provocăm să vă depășiți limitele și să oferiți în dar profesorilor voștri dragi alte lucruri mai folositoare.

#1. Cărți

Profesorii continuă să învețe, așa că poți alege o carte artistică sau de specialitate conform domeniului în care profesorul predă. Salonul Național de Carte abia s-a deschis, iar alegerile sunt multiple acum.

Y74AX3CEUY

#2. Ciocolate

Să oferi în dar mâncare este mai riscant, pentru că nu poți cunoaște în totalitate gusturile profului tău. Oricum, ciocolatele vor fi mâncate, chiar de vor fi dăruite mai departe.

I0GTKCBAWV

#3. Agendă

Profesorii au multe lucruri de făcut, lucruri pe care trebuie să și le noteze. De asemenea, aproape fiecare profesor are listele tuturor elevilor cu care are ore în anul respectiv pentru a duce o evidență personală. Oricare nu ar fi motivul pentru care proful va folosi agenda, fii sigur că ea va fi un lucru util printre lucrurile sale.

ZBKPJ1TR37

#4. Un set de pixuri roșii

Profesorii verifică, evidențiază, marchează, motiv pentru care pixurile roșii trebuie să fie la îndemână. De câte ori s-a întâmplat ca profesorul tău să împrumute de la tine sau de la colegii tău un pix roșu pentru că al său nu mai scrie sau pur și simplu l-a uitat în clasa precedentă? Fii sigur, un set de astfel de pixuri îi va aduce folos.

JZPCSAGL5P

#5. O cană simplă, drăguță, colorată, albă, neagră, roșie…

O cană mereu e folositoare. Fie ca profesorul va bea din ea ceai, cafea sau apă, până la posibile accidente, o cană își găsește mereu locul pe birou.

DTZNYHZ46B

#6. O ramă de fotografii 

Rama va fi doar începutul, pentru că la 1 septembrie aveți ocazia să faceți o fotografie împreună cu profesorul vostru și să i-o oferiți ulterior pentru a o pune în rama dăruită.
HU6KSLAYI7

#7. O pungă personalizată din pânză

Pe pungă poți scrie numele tău sau numele clasei tale, dar cel mai important este că punga e din pânză și va fi comod de purtat atunci când proful va avea multe caiete de verificat.

KITMBH2GHP

#8. Espadrile

Espadrilele de la Oldcom sunt foarte comode, iar mai mult decât atât – costă mai puțin decât un buchet de flori.

53a7fc9b67965

#9. Un coș cu pachete de ceai diferite

Ceaiul e binevenit mereu, așa că poți alege câteva pachete de diferite arome pe care să le combini într-un coșuleț drăguț.

DHXUX9JLWM

#10. Un coș cu fructe

Fructele sunt și ele o idee bună, având în vedere că în Moldova roada este încă în plin sezon. Aranjează-le frumos și vei avea un coșuleț dulce și aromat.

3VLGQNBZP2

#Dacă și voi mai aveți idei interesante, împărtășiți-le în comentarii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente