Igor Boțan: PD a început campania electorală demult, cu stafuri, bani și cadouri electorale

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

O campanie echitabilă pentru alegerile prezidențiale nu poate avea loc fiindcă 80-90% din spaţiul mediatic este controlat de o singură structură, spune analistul politic Igor Boțan.

Analistul apreciază că spațiul mediatic este controlot aproape în totalitate de oligarhul Vladimir Plahotniuc și că Partidul Democrat a început campania electorală demult, cu stafuri, bani și cadouri electorale.

„Un candidat onest, fără cheltuieli aiurea pe tot felul de billboard-uri ş.a.m.d., pur şi simplu, nu va avea acces la cetăţean. Nu va avea acces la cetăţean, pentru că 80-90% din spaţiul mediatic este controlat de o singură structură, să zicem aşa, politică”, a declarat Boțan în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă.

„Partidul de guvernământ şi-a început campania demult. Să ne amintim de „Paşte pentru fiecare”, campanie anunţată de Partidul Democrat, campanie în 900 de localităţi, cu stafuri, cu bani, cu cadouri electorale”, a mai spus analistul.

Deși campania nu s-a asociat cu un nume, Igor Boţan spune că „această campanie s-a desfăşurat sub logoul Partidului Democrat” și nu este vorba despre un nume, ci despre „formaţiune, pentru că formaţiunea îşi va înainta candidatul”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...