Accident lângă Stăuceni: Un tânăr a murit, iar alte cinci persoane au fost rănite

img_2211341_thumbs_600x440_3623351
Foto: ProTV.md

Un accident grav s-a produs duminică seara, 28 august, în apropierea localităţii Stăuceni din municipiul Chişinău. Un adolescent a murit, iar alte cinci persoane au fost transportate la spital după ce automobilul cu care se deplasau s-a răsturnat.

Solicitat de IPN, şeful serviciului de presă al Direcţiei de Poliţie, Adrian Jovmir, a declarat că cele şase persoane se deplasau cu un automobil de model Hyundai. La volan se afla un tânăr de 33 de ani. Din motive necunoscute deocamdată, automobilul a derapat de pe carosabil şi s-a răsturnat. În consecinţă, un adolescent de 14 ani a murit pe loc. Alte cinci persoane au fost transportate la spital.

Purtătorul de cuvânt al Institutului de Medicină Urgentă, Petru Caraveţ, a declarat că şoferul a suferit comoţie cerebrală şi a fost internat în Secţia Neorochirurgie. Un alt bărbat, în vârstă de 38 de ani, s-a ales cu o plagă, contuzii şi o fractură, însă după acordarea primului ajutor medical a refuzat spitalizarea. O tânără de 21 de ani a suferit politraumatism şi a fost internată în Secţia Reanimare.

Alţi doi copii au fost transportaţi la Spitalul clinic municipal pentru copii „Valentin Ingnatenco”. Copii au 6 şi 9 ani, şi au suferit comoţii cerebrale.

Oamenii legii urmează să stabilească dacă şoferul automobilului se deplasa cu viteză sau dacă conducea în stare de ebrietate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente